Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353521    
Honlapkeszites

Fidesz-Nagykanizsa: 24 óra alatt több mint 1400 ajánló aláírás

Kedd délután már le is adta a választási irodában a Fidesz-KDNP összes helyi képviselõjelöltje az õszi önkormányzati választásokon való induláshoz szükséges támogatói aláírásokat. Egy nap leforgása alatt a szükséges mennyiség kétszeresét sikerült összegyûjteni mindegyik jelöltnek – errõl tájékoztatták szerdán a média munkatársait.


Cseresnyés Péter országgyûlési képviselõ, Nagykanizsa polgármestere elöljáróban mindenkinek köszönetét fejezte ki, aki támogatásával és munkájával hozzájárult mindehhez. – Az aláírások gyûjtését azonban továbbra is folytatjuk – közölte. Utalván egyúttal arra, hogy mindez alkalmat teremt a választópolgárokkal történõ közvetlen eszmecserére. – Kíváncsiak vagyunk az emberek véleményére, hisz ez megalapozza a késõbbi munkánkat – hangsúlyozta. Mondanivalójában kiemelte még azt is, hogy – mint az említett szignó-gyûjtést – úgy a városvezetõi munkát is folytatni szeretnék. – Együtt erõsek vagyunk – jelentette ki.

Dénes Sándor alpolgármester, polgármester- és képviselõjelölt elsõként szintén háláját tolmácsolta a támogatóinak és az aláírásgyûjtésben részt vett segítõknek. – A kampány folytatódik, mi pedig mindenkihez szeretnénk eljutni és megszólítani a városlakókat – fogalmazott.

A sajtótájékoztatón a 10 választókerület képviselõ-jelöltjeinek névsorát is ismertették. Három jelenlegi Fidesz-képviselõ, Bene Csaba, Kovács János és Dr. Csákai Iván nincs a jelöltek listáján, viszont két új jelölt igen, mégpedig Dr. Erdõs László (Palin városrész - 1. számú választókerület) és Bedõ György (5. számú választókerület), akik korábban már végeztek bizottsági munkát. A 2. számú választókörzetben, Balogh László, a 3.-ban Szõlõsi Márta, a 4.-ben Jerausek István, a 6.-ban Bizzer András, a 7.-ben Gyalókai Zoltán, a 8.-ban Karádi Ferenc, a 9.-ben Tóth Nándor, a 10.-ben (Kiskanizsa városrészben) Dénes Sándor indul a Fidesz-KDNP színeiben a közelgõ választásokon.

Szabó Zsófi2014-08-27 12:32:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül