Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55399276    
Honlapkeszites

Önkormányzat 2014 - Fidesz: Zalaegerszegen minden jelölt leadta az ajánlásokat

Az ajánló aláírások gyûjtésének megkezdése után 24 órával Balaicz Zoltán polgármesterjelölt (Fidesz-KDNP) és a pártszövetség 12 választókerületi képviselõjelöltje is leadta ajánlószelvényét - közölte kedden a Fidesz az MTI-vel.


A közlemény szerint Balaicz Zoltán polgármesterjelölt és Bali Zoltán kampányfõnök kedd reggel közel kétezer ajánló aláírással adta át a helyi választási irodának a hétfõ reggel átvett hivatalos íveket. A polgármesterjelölti ajánlásokon kívül átadták a 12 zalaegerszegi egyéni választókerület Fidesz-KDNP által indított önkormányzati képviselõjelöltjeinek ajánlásait is, illetve benyújtották a pártszövetség kompenzációs listáját is.
A Fidesz-KDNP Zalaegerszegen kedden megkezdte kampányának következõ elemeként a támogatói aláírások gyûjtését annak érdekében, hogy minden támogatóhoz személyesen eljussanak. Az íveket a következõ hetekben a Fidesz irodájában, közterületi standjainál és a választókat felkeresõ munkatársaiknál írhatják alá a támogatók - olvasható a közleményben.

MTI - Kanizsa2014-08-26 13:02:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül