Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55411071    
Honlapkeszites

Élménydús augusztus a CSAO-ban

Az utolsó nyári hónapban is újabb élményekkel gazdagodhattak a magyar és dán Vöröskereszt és a Velux Alapítványok által támogatott Remény program jóvoltából a nagykanizsai CSAO lakói – számolt be lapunknak Turi Renáta szakmai vezetõ.

19-én a zalaegerszegi AquaCityben pancsolhattak kicsik és nagyok, ahol a gyerekek nagy élvezettel vették birtokba a csúszdákat, medencéket. Az AquaCity vezetése kedvezményes belépõ jegyekkel támogatta a programot.


23-án a Kanizsa Centrum bevásárlóközpont Kenyérünnep elnevezésû rendezvénye keretében a Kanizsa Pékség és az Interspar felajánlásának köszönhetõen az otthon lakói 100 kilogramm kenyéradományt kaptak, melyet ünnepélyesen Dénes Sándor alpolgármester adott át az otthon lakóinak, majd az adományozók megtekintették az otthont.
24-én a zalakarosi kalandparkba látogattunk el, összesen 30 fõ, felnõttek és gyerekek vegyesen. Kipróbálhatták a gyermekek az elektromos gokart pályát, az íjászkodást, a lovaglást és egyéb izgalmas tevékenységeket.
A közös fõzés sem maradt el, bundás kenyér, pizza és bolognai spagetti készült a sok szorgos kicsi és nagyobb kéz segítségével. Persze voltak, akik számára kényszerû tanulással telt a nyár, két gyermeknek matematikából kellett pótvizsgára készülnie. A Remény program keretében a dolgozók elsõsegélynyújtó képzésére is sor került. Ugyanez a kezdeményezés teszi lehetõvé, hogy minden gyermek számára tanszereket vásároljanak.

Kanizsa


 2014-08-26 11:49:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül