Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54766047    
Honlapkeszites

Vívás: edzõtáborokkal készülnek a nemzetközi versenyekre

A Nagykanizsai Torna Egylet vívói már augusztus elején elkezdték a felkészülést az új versenyszezonra. Kezdésként Pacsán volt alapozó edzõtáboruk, a napokban pedig már Tatán vannak legjobbjaik: a két junior, illetve kadett válogatott, kétszeres magyar bajnok Dobó István és az ob-bronzérmes Flumbort Sára.

A nagykanizsai klub edzõje, Piecs Adrienn Balatonberényben szintén edzõtáborban van egy korcsoportos utánpótlás válogatott kerettel, ahová Nagykanizsáról öt vívó tarthatott vele Dobó Ádám, Horváth Barna, Horváth Gergõ, a kétszeres korosztályos magyar bajnok Milassin Mór, valamint az ob-harmadik Mádé Réka személyében.


Szeptemberben a junior és kadett korcsoportosoknak Lengyelországban már Világkupa, illetve Európa-körverseny következik a versenynaptár szerint, a kanizsai vívók már ezen versenyekre koncentrálhatnak.

- Szakosztályunk edzései szeptember 1-én kezdõdnek, melyek keretében az újonnan érkezõ és vívni akaró fiatalokat 8 éves kortól 15 órától fogadjuk a Rózsa úti vívóteremben - mondta Kiss György, az NTE elnöke. - A kezdõk hétfõn és szerdán 16 órától tanulhatják a vívást, s bízunk abban, hogy többen kedvet kapnak majd a sportághoz.

P.L.2014-08-26 10:47:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül