Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400481    
Honlapkeszites

Marton István: „Kipróbált, régi harcos vagyok…”

Az Összefogás Nagykanizsáért Egyesület (ÖNért) polgármester-jelöltje az õszi önkormányzati választáson Kanizsa korábbi polgármestere, Marton István. Többek közt errõl tájékoztatta hétfõn a média munkatársait a szervezet vezetõsége.


Mint azt Kulik István, az egyesület elnöke elmondta, az elmúlt hónapok egyeztetés-sorozatának eredményeként született döntés a jelölt személyérõl. Más szervezetekkel és magánszemélyekkel is tárgyaltak olyan „reális célkitûzésekkel” kapcsolatban, amik aztán foganatosíthatóak a késõbbiekben. Az egyeztetések eredménye – az is – hogy a Kanizsáért Közéleti Egyesülettel (KKE) és az LMP-vel együtt határozott az ÖNért a helyhatósági választásokon való közös indulásról – közölte Kulik István. Szólván még arról, hogy összefogás névadója maga az ÖNért Egyesület, amit – mint jelölõ szervezetet – a Zala Megyei Választási Iroda nyilvántartásba is vett.
- Az összefogás polgármesterjelöltje és listavezetõje pedig Marton István, a KKE elnöke, aki 2006-2010 között Nagykanizsa polgármestere volt – vázolta Kulik István kampányfõnök.
Majd Marton István szólalt fel. Elsõként azzal kezdve, hogy „nekem már bemutatkoznom sem kell”.
Aztán kitért arra, hogy megválasztása esetén elsõsorban a munkahelyteremtésre fog fókuszálni, illetve, régóta sürgetõ problémákra keres megoldást.
- Kipróbált régi harcos vagyok. Sosem loptam, csaltam, hazudtam, hanem rengeteg pénzt szereztem a városnak – állította mindezt példákkal alátámasztva Marton István.
A sajtótájékoztatón elhangzott még, hogy az egyesület mind a 10 választókerületben állít képviselõjelöltet, akik személyét legkésõbb e hét péntekig felfedik, csakúgy, mint részletes programtervüket, amely minden választási körzetre egyedileg kialakított.

Szabó Zsófi

 2014-08-25 17:28:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül