Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55414869    
Honlapkeszites

Heuréka! Mi is megtaláltuk, kiáltottak fel Nagykanizsán a bukott baloldal még harcban álló tagjai

Igaz, hogy csak egy, a korai „nyugdíját élvezõ”, de még jó erõben lévõ volt katonát sikerült kipecázni a Fideszt utálók soraiból, de a hajdani MSZMP csecsein nevelt, bozótharcra kiképzett gránátos alakulatok tisztjének emlékezetébõl még telhetne esetleg arra, hogy a lövészárkot jó mélyre ássa Nagykanizsa városa és az ország kormánya között – írja a bakkker.hu.


Heuréka! Mi is megtaláltuk, kiáltottak fel Nagykanizsán a bukott baloldal még harcban álló tagjai

A feltételes módban megfogalmazott „telhetne” szó nem véletlen az elõzõ mondatban. Esélye annyi, mint a zavarosban a tisztánlátónak.

Budapesten is kiálltak a szoclibsik egy névvel, Nagykanizsán is kellett azonnal találni egy verebet, aki hajlandó volt a szakadék szélére állni, háttal a társaknak.

Nem a FIDESZ-KDNP lesz az õ nagy bebuktatója még a választások elõtt, hanem azok, akik most hallgatnak, mint a csuka. Dr. Fodorék pontosan tudják, hogy a nyaktöréssel lenne egyenlõ számukra, ha beállnának Gyurcsányék jelöltje mögé. Szép komótosan megneveznek egy másik fazont és elmagyarázzák a politikai újszülöttnek, hogy hányas a kabát az indulása körül. Erre azonnal a most elõrántott Bodó László inába fog szállni a most még duzzadó bátorsága és önmaga ugrik abba a süllyesztõbe, amelyik szélére állították.

A tisztelt olvasónak érdemes a BaKKKer minden ez irányú jóslatát komolya venni, mert nagyon nagy százalékban ráhibázunk a politikai összefüggések várható eredményeire. Nem vagyunk csalhatatlanok, de ha már szélsõjobbról és ballibrõl nem dicsérnek bennünket, had döngessük a mellünket egy kicsit.

 

Ha tehát minden a leírtak szerint fog történni, akkor vajon mi a büdös ménkûnek vállalhatta a biztosnak látszó szaltó mortálét?

Úgy járt, mint a lepke az éjszakában. Fölvillantottak elõtte egy erõs fényt, elvakult tõle és addig próbálkozott a meghódításával, amíg reggel nem lett és fölébredt.

Ez az ébredés a szocik reakciójától is függ, mert lehet, hogy korábban eljöhet, mint a pirkadat.

Háborúba nem kellett mennie a jelölt úrnak, így aztán hadi tapasztalata annyi lehet, mint a politikai, vagyis zéró. Honnan is tudhatná, hogy mitõl döglik a lepke. /itt legyet kellett volna írni, akkor stimmelt volna a szólás, de sérült volna a helyzetkép BaKKKer/

 

Nagykanizsán mindenki tudja Bodó Lászlón kívül, még az õt jelölõk is, hogy Dénes Sándor ellen mire számíthat a polgármesteri posztért megvívandó küzdelemben. Ennek ellenére az a véleményem, hogy aki egy helyi választáson megméretteti magát, az semmi esetre sem lebecsülendõ cselekedet. Nem lebeszélni szerettük volna az elhatározott cél végrehajtásáról, hanem szembesíteni a várható következményekkel. Lehet, hogy nagy bukta lesz a vége, de így kerek ez a demokrácia.

A BaKKKer változatlanul a Magyarország kormányával, Cseresnyés Péterrel és a várhatóan fideszes többségû megyei közgyûléssel együttmûködõ, egységes városvezetésben látja a leendõ polgármester feladatainak hosszútávon biztosítható megoldását.

A harcos ellenállás, amely feltételezhetõen a jelölt úr kitalálóinak szándéka lenne, hatalmas kárt okozhatna a településnek.

Ne feledjék, csak Dénes Sándor és csak a FIDESZ-KDNP Nagykanizsán is.

HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG BaKKKer!

Az eredeti írás itt érhetõ el.

bakkker.hu - Kanizsa2014-08-14 09:48:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül