Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760402    
Honlapkeszites

CrossSound - Keresztény összmûvészeti fesztivál Vajtán

A magyarországi egyházak ifjúságának kínál alkohol- és drogmentes fesztivált a csütörtökön kezdõdõ CrossSound keresztény összmûvészeti találkozó Vajtán, amelyen mintegy 90 programot tartanak.


"A rendezvény nevében a cross szó részben a nemzetköziségre és a felekezetköziségre, részben a különbözõ mûvészeti ágak találkozására, illetve a keresztre mint szimbólumra utal" - közölték a szervezõk az MTI-vel.
A vasárnapig tartó, elsõ alkalommal megszervezett találkozó egy színpaddal, öt mûvészeti helyszínnel és több mint 90 különbözõ programmal debütál.
A külföldi fellépõk többsége olyan nemzetközileg elismert együttes, akik Magyarországon most lépnek fel elõször - írták a közleményben. Koncertet ad például a norvég Jesus Loves Electro, az angol Superhero, a Young and Free Hollandiából, az amerikai Bellarive, a magyar elõadók közül pedig az Unless, Szabó Balázs, a Helyes_Beat és a STU33.
A koncertek mellett lesz color party, lehet graffitit készíteni, emellett neves elõadók tartanak tánc-, pantomim-, illetve bábfoglalkozásokat.
A lelkiségi programok között szerveznek "randi kurzust" és "KéSzülõdõt", vagyis a gyermekvállalásra felkészítõ kiscsoportos mûhelymunkát is.
A fesztivál teljes programja megtalálható a crosssound.hu oldalon.

 

MTI - Kanizsa2014-07-30 08:05:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül