Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55415274    
Honlapkeszites

A Testvérvárosi tábor résztvevõi Kanizsán

A Kovásznáról, Magyarkanizsáról és Togliattiból érkezett diákokat és kísérõiket fogadta Cseresnyés Péter polgármester, országgyûlési képviselõ a Vasemberház Díszteremében. A kanizsai kirándulást követõen a Balatonmáriai Gyermek- és Ifjúsági Táborba utaznak a fiatalok.


Ahogy a polgármester elmondta, nagyon jó kapcsolatot ápolnak a testvérvárosokkal, ezért is nagy öröm, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezték a testvérvárosi táborozást július 29. és augusztus 4. között.
Ahogy megtudtuk, a Kovásznáról, Magyarkanizsáról és Togliattiból érkezett diákok és kísérõik megtekintik Nagykanizsát is. A balatoni programok között pedig csoportépítõ játékok, vetélkedõk, kirándulás, táncház és strandolás kap helyet. A tábor célja az élõ és az intenzív testvérvárosi kapcsolatok kialakítása, egymás kulturális sokszínûségének megismerése és az európai közös kulturális örökség felfedezése.
A polgármester reményét fejezte ki, hogy a diákok megkedvelik hazánkat és majd felnõttként, családjukkal újra ellátogatnak erre a vidékre.

Kanizsa2014-07-29 10:21:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül