Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55358940    
Honlapkeszites

Júniusban 4659 név szerepelt a be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatók listáján, köztük számos kanizsai is szerepel

Júniusban 4659 név szerepelt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztató adózóinak listáján.

A NAV honlapján közzétett táblázatban mindenféle tevékenységi kör megtalálható, így van például cukrászattal, rendezvényszervezéssel, numizmatikával vagy szállítmányozással foglalkozó társaság is. Számos cég, természetes személy neve többször is szerepel a listán.


Az adóhatóság folyamatosan nyilvánosságra hozza honlapján azoknak az adózóknak a nevét, székhelyét, adószámát (adószámmal nem rendelkezõ természetes személy foglalkoztatónak a nevét, lakcímét, adóazonosító jelét), akiknek az esetében jogerõs és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat megállapította, hogy nem tettek eleget a munkaviszony létesítésével összefüggõ bejelentési kötelezettségüknek.
Az adóhatóság a jogsértést megállapító határozat keltét és végrehajthatóvá válásának napját is nyilvánosságra hozza. Ha a határozat bírósági felülvizsgálata iránti keresetet indítottak, az adatokat a bíróság jogerõs és végrehajtható határozata alapján hozzák nyilvánosságra.
Az adóhatóság a honlapján közzétett adózók adatait - feltéve, hogy a közzététel alapjául szolgáló jogsértést az adózó ismételten nem követte el - a közzétételtõl számított két év elteltével törli.

A teljes listát ide kattintva tekintheti meg, a kanizsaiakat itt találja meg pdf-ben.

MTI - Kanizsa2014-07-23 11:46:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül