Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51049326    
Honlapkeszites

Villámok fent, jazz lent

Tegnap a Tripod formáció koncertjével elkezdõdött a XIX. Jazzland a Nagykanizsához tartozó Cserfõn. A hagyományos nemzetközi jazz fesztivál három napon át kötetlen kikapcsolódást ígér az odalátogatóknak.


Az ingyenesen látogatható program csütörtöki fellépõje volt még a German Connection quartet. Mindkét együttes koncertjén jazz örökzöldeket és feldolgozásokat hallhatott a közönség. A népszerû jazz slágerek szerzõi között Miles Davis, Thelonious Monk, Sonny Rollins és Joe Henderson egy-egy ismert szerzeménye is elhangzott. A kellemes hangulatú estén felcsendült Errol Garner lírai száma Misty is, amit nem csak a jazz kedvelõi ismerhetnek.

Ma a Bartha Mátyás trió koncertjével folytatódik a Jazzland, majd a Horvátországból érkezõ Praline&Fast Food lép fel Cserfõn. Koncertjüket követõen jam session-nel zárul a pénteki nap.
A zárónapon a Jitterbugs és az A.D.I ad koncertet. Ekkor sorsolják ki a Kendlimajor Mûvészeti Szabadiskola és a Balogh István-Péter festõmûvész által felajánlott mûvészeti alkotásokat, a támogató jegyeket vásárlók között.
 

H.Gy.
 2014-07-18 15:15:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül