Ma 2023. 3 29.
Auguszta, Bertold napja van.
Látogatók száma : 54794501    
Honlapkeszites

Idén nyáron is megmozdul a Balaton

Idén nyáron is megrendezik a "Mozdulj Balaton!" strandi szabadidõsport-rendezvény sorozatot. A szervezõk 36 helyszínen, 16 Veszprém, 4 Zala és 16 Somogy megyei strandon várják - általában szombat délutánonként - a szervezett keretek között sportolni szándékozókat.


A programsorozat az Emberi Erõforrások Minisztériuma sportügyekért felelõs államtitkársága, 29 települési önkormányzat, négy városüzemeltetési szervezet támogatásával, együttmûködésével, és a Balaton Fejlesztési Tanács szervezésében valósul meg - mondta el Bartsch János programigazgató a hétfõi, kaposvári sajtóbeszélgetésen.
Az elsõ programnap július 5-én, szombaton lesz, és a sportolni szándékozók igényei és a pályák adta lehetõségek figyelembevételével kispályás foci, strandröplabda, strandkézilabda, tollaslabda, lábtenisz, petanque, valamint a vízben ûzhetõ sportágakban lesz lehetõség versenyek szervezésére, indítására. A programok 14 órakor kezdõdnek majd.
Fontos újdonság ebben az évben, hogy külön versenyeket hirdetnek a szenior korosztály képviselõinek. A 45 év felettieknek ügyességet igénylõ, egyéni erõpróbákat állítanak össze a helyi szervezõk.
Augusztus 23-án a hagyományokhoz híven Vonyarcvashegyen, a Lido strandon zárul az idei programsorozat, itt a szervezõk tervei szerint minél több résztvevõ strand egy-egy kispályás foci, strandröplabda és streetball csapata vesz részt a X. "Mozdulj Balaton!" Sporttalálkozón.

 

MTI - Kanizsa2014-06-30 17:21:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül