Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760759    
Honlapkeszites

Szabadtéri programsorozat indul Balatonfenyvesen

Nagyszabású nyári szabadtéri programsorozat indul péntek este Balatonfenyvesen, ahol augusztus 22-ig a koncertek mellett színházi elõadásokat is láthat a közönség.


Pénteken Charlie, szombaton a Magna Cum Laude zenekar szerepel a szabadtéri sportstadionban. A következõ héten musical show látható, valamint Révész Sándor, Demjén Ferenc és Zorán lesz a fellépõ. A továbbiakban a koncertek mellett színházi elõadásokat mutatnak be, látható lesz a Képzeltriport egy amerikai popfesztiválról, az Esõember és a Jézus Krisztus szupersztár címû darab is.
Knizse Gyula, a területtulajdonos Fenyves Termál 2008 Kft. ügyvezetõje az MTI-nek elmondta: a Dél-Balaton kulturális centrumává szeretnének válni úgy, hogy a magyar közönségnek nyújtanak színvonalas programokat a nyáron át, szabadtéri környezetben.
A helyszín a Balatonpark névre keresztelt, eredeti állapotában helyreállított balatonfenyvesi sportstadion, amely negyed százada még a Balaton-nagybereki Állami Gazdaságnál szervezett fogathajó világbajnokság helyszínéül szolgált.

 

MTI - Kanizsa2014-06-27 13:39:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül