Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353295    
Honlapkeszites

Kanizsán elsõként hozta nyilvánosságra képviselõ jelöltjeit a Fidesz - KDNP

Nyílt lapokkal, õszintén, folytatjuk Nagykanizsán is címmel a nyilvánosság elé tárta a bakkker.hu a Fidesz – KDNP az õszi önkormányzati választásokon induló jelelöltjeit.


Hitvallás, állásfoglalás, nyílt és õszinte beszéd alcímet viselõ írás nem részletezi a törvényi szabályozás által Kanizsán tíz egyéni választó körzetre zsugorodó képviselõtestület fölállásának hátterét, de sok más érdekes információval szolgál. Az egyéni körzetben nem induló Bene Csaba, eddigi frakcióvezetõ például a város számára elõnyt jelentõ pozícióba kerülhet.


Dénes Sándor polgármesterjelölt megnevezése után, ma a város választókörzeteiben indítandó egyéni jelöltekre is név szerinti javaslatot tett a FIDESZ nagykanizsai alapszervezete Cseresnyés Péter választókerületi elnök számára.

Az elõzetes egyeztetések során Dr. Csákai Iván és Kovács János képviselõ urak jelezték, hogy nem kívánják újra megmérettetni magukat az októberi választások alkalmával. Kérték, hogy helyettük más jelölteket állítsanak a helyi szervezetek. Bene Csaba képviselõ úr pedig a város és térsége további fejlõdését jelentõsen befolyásoló pozíció elérését tûzte ki célul az elkövetkezõ önkormányzati ciklusban. Döntésüket tiszteletben tartva módosult a jelenlegi testület többségét alkotó FIDESZ-KDNP szövetség személyekre szóló jelölése a nagykanizsai körzetekben.
Nagykanizsa Megyei Jogú Város esetében a 15 fõs testület 2014 októberétõl 10 egyéni körzetben megválasztott, 4 listás helyrõl bekerült képviselõbõl és a polgármester személyébõl fog állni.


Ennek megfelelõen a 10 körzet FIDESZ-KDNP jelöltjei a következõ személyek lehetnek:

1. Dr. Erdõs László
2. Balogh László
3. Szõlõsi Márta
4. Jerausek István
5. Bedõ György
6. Bizzer András
7. Gyalókai Zoltán
8. Karádi Ferenc
9. Tóth Nándor
10. Dénes Sándor

Cseresnyés Péter országgyûlési képviselõvé választása után, majd Dénes Sándor polgármesterjelöltként történt megnevezését követõen minden titkolózás és idõhúzás nélkül tett ajánlást a város lakossága számára a FIDESZ-KDNP szövetség.

Mit szeretnének folytatni a kormánnyal együttmûködve Nagykanizsán?

Folytatni szeretnék a város pénzügyi és gazdálkodási stabilitása érdekében eddig megtett lépéseket, amelyek alkalmat adhatnak a kormány által biztosított jelentõs milliárdok hatékony felhasználására. Folytatni szeretnék azt a városépítõ munkát, amelynek minden itt járó vendég a csodálója. Folytatni szeretnék azt a békés, együttmûködõ, gyûlölettõl mentes városvezetést, ami jellemezte az elmúlt négy évet. Folytatni szeretnék azt a tervszerû, elõrelátó gazdaságfejlesztést, amely újra a térség centrumává teheti Nagykanizsát.

A mértékadó közvélekedés szerint, a legjobb választás az lehet Nagykanizsa számára, ha FIDESZ-KDNP kormány, fideszes országgyûlési képviselõ, fideszes polgármester és velük mindenben együttmûködõ képviselõ-testület irányíthatja a várost a következõ 5 évben.

Ezt a logikusan végiggondolt célt szeretnék a figyelmébe ajánlani a FIDESZ-KDNP tagjai minden olyan lakosnak, aki a jövõt hasonlóan látja Nagykanizsán.

Úgy legyen BaKKKer!

 

ui.: Dénes Sándor polgármesteri és képviselõi jelölése sokaknak fejfájást okozhat, de barátkozzanak meg a gondolattal, hogy ez a megoldás is lehetséges.

bakker.hu - Kanizsa2014-06-25 19:14:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül