Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590507    
Honlapkeszites

Ping-pong Szlovéniától Szlovákiáig

Bicsák Bettina, a Kanizsa Sörgyár SE asztaliteniszezõje Szlovéniában és Szlovákiában is szerepelt mozgássérültek ProTour nemzetközi versenyén.
Szlovéniában az egyéni küzdelmek során csoportjában elõbb a török Ümran Ertistõl 3:1-re kikapott, majd az orosz Inna Karmaevát 3:1-re verte és másodikként jutott tovább a négy közé. Ott a japán Jasuko Kudótól kapott ki 3:0-ra.
Csapatban az Arlóy Zsófia, Bicsák Bettina kettõs 3:1-re kapott ki egy török csapattól úgy, hogy a kanizsai az elsõ meccsén 0:2-rõl fordított, amivel még 1:0-ra vezettek. Következett egy német duó, ellenük viszont Bicsák Bettináék gyõztek 3:1-re. A két egyénit nyerte ezen belül Bettina 3:1-re. A négy közé jutásért egy másik török csapat következett, s akkor is a kis-ázsiaiak bizonyultak jobbnak - 3:2-vel. 2:0 is volt már a magyaroknak, onnan kaptak ki végül.


Szlovákiában a következõ állomáson az egyéni csoportmeccsek során a késõbbi gyõztes brazil Bruna Costa Alexandre 3:0-val volt jobb Bettinánál, egyiptomi riválisát, Angham Medhat Maghrabyt ugyanilyen arányban legyõzte. Jöhetett a harmadik meccs, és a török átok ezúttal elillant, hiszen Ebru Cant 3:2-vel utasította maga mögé a KSSE ping-pongosa.
A négy közé jutásért következhetett a régi ismerõs török Ertis, aki 3:2-vel jutott tovább. Csapatban a késõbbi gyõztes kínaiak 3:0-re nyertek az Arlóy, Bicsák kettõs ellen, majd ismét jött egy török kettõs - 3:2 oda, így a magyarok nem kerültek tovább.

P.L.2014-06-19 12:41:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül