Ma 2023. 3 24.
Gábor, Karina napja van.
Látogatók száma : 54772140    
Honlapkeszites

A hétvégén újra sör- és fúvószenei fesztivál


FORGALMI REND-VÁLTOZÁS!

A 2014 évi III. Kanizsai Sörfesztivál és Fúvószenei Találkozó programjai miatt az alábbi útlezárások, forgalomkorlátozások és forgalmi rend változások várhatók az Erzsébet tér és környékén:

ÚTLEZÁRÁS LESZ ÉRVÉNYBEN

  • június 19. (csütörtök) 18:00 - június 22. (vasárnap) 05:00-ig

- az Erzsébet tér keleti útszakaszán a Fõ út és a Rozgonyi út között, az Erzsébet tér déli útszakaszán az Ady út és a Zárda utca között a Fõ úton (a Fõ út forgalma az Ady utcába terelve a keresztezõdésnél; a Zárda utca forgalma terelésre kerül a Király út felé a Fõ út keresztezõdésénél; a Király út felõli forgalom terelése a Sabján Gy. utcába a keresztezõdésnél).
- az Erzsébet tér nyugati útszakaszán a Fõ út és az Arany J. út között (Polgármesteri Hivatal - Bolyai Általános Iskola elõtt),
- az Erzsébet tér északi oldalán a Rozgonyi út és a Magyar út között,
- a Vásár utcán a Báthory utca és az Erzsébet tér között (forgalom terelése a Báthory utca felé).
Az útlezárások területére a fenti idõpontok alatt csak a lakók, a vásárosok – vendéglátósok, a fellépõk és a rendezõség tagjai hajthatnak be a rendezõk által biztosított behajtási engedéllyel.
FORGALMI REND VÁLTOZÁS LESZ ÉRVÉNYBEN

  •  június 19. (csütörtök) 18:00 - június 22. (vasárnap) 05:00-ig a Kinizsi utca forgalmi iránya megváltozik. Az utcában az egyirányú forgalom megfordul a Rozgonyi utca és az Arany J. utca közötti viszonylaton. Az Arany J. utcában jobbra fordulási tilalom a Kinizsi utca felé, valamint a Kinizsi utcában balra fordulási tilalom az Arany J. utca felé lép érvénybe, valamint a Kinizsi utcában megállási tilalom a Rozgonyi utca felõl 50 m-en.

BUSZFORGALOM VÁLTOZÁSA
Értesítjük Tisztelt Utazóközönséget, hogy a fesztivál rendezvényei miatt:

  •  június 19. (csütörtök) 18:00 - június 22. (vasárnap) 05:00-ig

- lezárásra kerül az Erzsébet tér déli útszakaszán az Ady út és a Zárda utca közötti szakasza. A Dél-Zalai Áruház közelében lévõ autóbusz megállót ezen idõ alatt a járatok nem érintik, a Dél-Zalai Áruház elnevezésû buszmegállópár áthelyezésre kerül a Zrínyi utcába, az E.on székház elé.
A lezárások és forgalomkorlátozások miatti esetleges kellemetlenségekért kérjük megértésüket és türelmüket.

Kanizsa Turizmusáért Egyesület2014-06-19 11:35:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül