Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400873    
Honlapkeszites

Dénes Sándor tanár úr lehet a FIDESZ - KDNP polgármesterjelöltje Nagykanizsán?

A BaKKKer szavahihetõ forrásból arról értesült, hogy a nagykanizsai FIDESZ Csoport tagsága egyetértett az elnökség elõzõ nap kialakított álláspontjával és Cseresnyés Péter választókerületi elnök számára, Dénes Sándort javasolja polgármesterjelöltként indítani a városban az õszi önkormányzati választásokon. Ugyanezt a határozatot erõsítette meg a KDNP nagykanizsai szervezete is - írja weblapján a hírportál.


A helyi szinten politizálgató, mértékadó véleményformálók szerint, ettõl a javaslattól rögvest görcsbe fog rándulni a lehetséges ellenjelöltek gyomra. Egyszerûen emészthetetlennek tûnhet számukra a falat.

Fideszes kormány, Fideszes országgyûlési képviselõ, Fideszes polgármester, nyugodt és döntésképes testület. Ez lehet a jövõképe Nagykanizsának.

A 2010-2014-ig eltelt idõszak bebizonyíthatta mindenki számára, hogy az egyedül küzdõ pártharcosok és a civilként eladott, valójában pontosan tudható, hogy melyik oldalhoz köthetõ erõtlen egykék ideje lejárt. Ha velük szemben egy határozott, a város mindenkori és hosszú távú érdekét is szem elõtt tartó egységes frakció által támogatott polgármester áll, akkor a város pontosan azt a célt tûzheti ki maga elé, mint a kormány, vagyis „Folytatjuk”.

Miben mesterkedhetnek a most fejüket vakaró szélsõbalos, vagy szélsõjobbos /a BaKKKer szerint nincs közöttük különbség/ agytrösztök?

Dénes Sándor rossz ember? Ez nem lehet jó ötlet, mert egyszerûen nem igaz.

Dénes Sándor nem ért a városvezetéshez? Ez sem jó, mert négy éve ott van és egyetlen pici kis okot sem találtunk a bírálatára eddig.

Dénes Sándor családi élete? Makulátlan.

Dénes Sándor szakmai életútja? Kérdezzék meg a diákokat.

Mindenféle trükközés végeredményeként azt kapjuk, hogy egy okos, intelligens, mindenki által szerethetõ személyt javasolt jelölni Nagykanizsán a FIDESZ-KDNP szövetség a polgármesteri posztra.

Gyürkõzzön neki minden lehetséges ellenlábasa, mert a csillagok mai állása szerint sziklakemény várat kéne megostromolniuk.

A BaKKKer sok Erõt és Egészséget Kíván Dénes Sándor számára, a rá váró nemes küzdelem eredményes megvívása érdekében.

bakkker.hu - Kanizsa2014-06-13 09:34:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül