Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319603    
Honlapkeszites

A nap, ami a gyerekekrõl szólt

Adni legalább akkora öröm, mint kapni. Fõleg, ha a célkitûzés az, hogy sok-sok mosolyt és vidámságot varázsoljunk a gyermekek arcára.

Az idei gyereknapon arra törekedtünk leginkább, hogy élményeket adjunk és örömet szerezzünk minden kisgyermeknek, a fiataloknak és a családtagok számára, akik betérnek a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpontba.


Együttmûködõ partnereinkkel és az üzletekkel közös összefogásban olyan programelemeket állítottunk össze, amelyben az egész piciktõl a tiniken át a felnõttekig minden korosztály találhatott érdekes és interaktív kikapcsolódási lehetõséget. Fergeteges sikert aratott a Rezi Dinó- és kalandparkból érkezett dinoszaurusz, aki igazi meglepetéskén hatott, ahogy végigsétált a gyerekek kíséretében az üzletház folyosóján.
Egymást követték a színes, extravagáns produkciók, a 2014. nyári trendet felvonultató divatbemutató után a Magic Ritmo Táncegyüttes, Zumba életérzés Andival, majd bûvész produkció szórakoztatta a közönséget. A gyerekek önfeledt játékra találhattak a Kölyökparkba, a JátékBoxba, a Libri Könyvesboltba, az Expertbe és a Gerõ Cukrászdába betérve is, ahol különféle kedvezményekkel, társasjátékozással, kézmûves foglalkozással tették felejthetetlenné az együtt töltött idõt.
Hajszolt, felgyorsult életritmusú világunkban felértékelõdött a gyermekeinkkel átélt programok jelentõsége, ezért tarjuk szem elõtt, hogy olyan élményeket nyújtsunk, ami közelebb hozza egymáshoz a családtagokat, lehetõséget ad a közös kikapcsolódásra.2014-06-03 08:36:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül