Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353401    
Honlapkeszites

Fidesz: Tiszteletet Magyarországnak, tiszteletet a magyaroknak!

Május 25-én, vasárnap Magyarország és így Nagykanizsa választópolgárai arról dönthetünk, hogy kik képviseljék hazánkat az Európai Parlamentben. Arról kell döntenünk, hogy a következõ öt évben kik lesznek azok, akik valóban kiállnak Magyarország érdekeiért, tovább harcolnak az eddig kivívott eredményekért – olvasható a kanizsai Fidesz sajtóközleményében.


A Fidesz-KDNP európai képviselõi az elmúlt években bebizonyították, hogy képesek és elkötelezettek arra, hogy megvédjék a magyar családokat, a munkahelyeket, a multinacionális cégek lobbijával szemben a rezsicsökkentést és a magyar földet. Olyan képviselõkre van szükség a jövõben is, akik nem engedik, hogy a magyarokat másodrendû állampolgárokként kezeljék, hogy érdekeinket a nyugat-európai országok érdekei maguk alá söpörjék. Mert történelmünk, hagyományaink és gazdasági sikereink okán megérdemeljük a tiszteletet mindenkitõl, amit mi is mindenkor megadunk másoknak. De azt sem engedhetjük, hogy elvegyék a nekünk járó uniós forrásokat, melyek tagságunk okán jogosan illeti meg hazánk polgárait. Azért kell küzdenünk, hogy a fejlesztési pénzek az igazán fontos célokat szolgálják: a munkahelyteremtést, a kisvállalkozók gyarapodását és a magyar családok megerõsödését. És azt se engedhetjük, hogy lejárassák hazánkat, és valótlan állításokkal olyan országnak mutassanak minket, mint akik érdemtelenek arra, hogy a saját lábukra állva maguk dönthetnek a jövõt érintõ nemzeti és európai kérdésekrõl. Minden létezõ eszközzel fel kívánunk lépni az ellen, hogy a szélsõségesek, legyenek akár baloldaliak vagy jobboldaliak, lejárassák Magyarországot az Európai Parlamentben vagy más uniós intézményekben. Nem engedjük, hogy a magyar baloldal valótlanságokat terjesszen hazánkról, mint ahogy azt sem, hogy a radikális jobboldal miatt munkahelyeket és támogatási pénzeket veszítsünk el.
Szóljanak barátaiknak és ismerõseiknek, ha erõs érdekképviseletet akarunk Brüsszelben, mindenkinek el kell mennie szavazni a Fidesz-KDNP képviselõire!2014-05-21 09:19:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül