Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353542    
Honlapkeszites

Cseresnyés Péter: „Minden támogatónak köszönöm...”

„…A bizalmat, hogy szavazatával megtisztelt bennünket: nemcsak Nagykanizsán, hanem az egész választókörzetben.” E gondolatok jegyében fejezte ki háláját szavazóinak hétfõi sajtótájékoztatóján Cseresnyés Péter, a Fidesz-KDNP 3. számú körzetének országgyûlési képviselõje.


- Támogatóink bizalmával pedig élni fogunk, és ugyanolyan eredményesen fogjuk végezni a munkánkat, országosan és helyben egyaránt, mint ahogy ezt eddig is tettük – szólt elöljáróban Cseresnyés Péter. Továbbfûzvén elmondta, a kormány támogatásával, odafigyelésével Nagykanizsa és környéke „soha nem látott fejlõdésen ment keresztül az elmúlt négy évben.”
- Mindez pedig látszik a megkapott szavazatokban is, hiszen az emberek értékelték mindezt. Éppen ezért adták meg a bizalmat a Fidesz-KDNP pártszövetségnek a következõ négy esztendõre is. Ami – mint sokan várják – Magyarország és a térségünk felemelkedését hozza majd – hangsúlyozta az országgyûlési képviselõ.
Cseresnyés Péter tájékoztatója végén - amellett, hogy újfent megköszönte mindenkinek a szavazatát, akik a Fidesz-KDNP gyõzelméhez voksukkal hozzájárultak – ígéretet is tett arra, hogy „ezt a bizalmat meg fogom, meg fogjuk szolgálni.”

Sz. Zs.2014-04-07 11:49:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül