Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315072    
Honlapkeszites

Cseresnyés Péter (Fidesz-KDNP): együttmûködésben a gazdasági fejlõdésért

Nagykanizsa térsége csak együttmûködésben tapasztalhatja meg a gazdasági fejlõdést - jelentette ki az MTI-nek Cseresnyés Péter (Fidesz-KDNP), aki a zalai 3. számú választókerületben a legtöbb szavazatot gyûjtötte be a vasárnapi országgyûlési választáson.


A voksok 98,59 százalékának feldolgozása alapján a jelenlegi nagykanizsai országgyûlési képviselõ és polgármester a szavazatok 39,88 százalékát kapta meg a választóktól. Mögötte a Jobbik jelöltje 27,44 százalékos, a harmadik helyen a baloldali összefogás képviselõje 25,83 százalékos szavazati arányt ért el.
Cseresnyés Péter kifejtette: sikerének egyik oka, hogy a kormány nagyon jól végezte a munkáját, ami kivívta a társadalom többségének elismerését, a másik oka pedig a Nagykanizsán és környékén elért eredmények.
Hozzátette, az önkormányzati választásig hátralévõ hónapokban azt a munkát szeretné folytatni, amit elkezdett, vagyis Nagykanizsa térségi központi szerepének, gazdasági fejlõdésének erõsítését, a környékbeli települések vezetõivel közösen munkálkodva.

MTI - Kanizsa2014-04-07 05:29:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül