Ma 2023. 9 30.
Jeromos, Honória, Hunor napja van.
Látogatók száma : 56006404    
Honlapkeszites

Fidesz: „Aki megosztja szavazatát, egységet bont!”

Ma délután az országgyûlési képviselõ választás kampányának utolsó sajtótájékoztatóját tartotta Bene Csaba a Fidesz-KDNP helyi frakciójának vezetõje és Bizzer András a frakció tagja. Az önkormányzati képviselõk beszédükben emlékeztettek a 2002. évi választásokra, és arra kérték a választókörzet polgárait, hogy menjenek el szavazni és ezzel adjanak erõs felhatalmazást a jelenlegi kormánynak és a Fidesznek.


- Két nap maradt a választásig. Vasárnap a magyaroknak választania kell aközött, hogy haladunk-e tovább ezen a reményteli úton vagy hagyjuk-e, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak. Óriási felelõsség ez, hiszen döntésünkkel meghatározzuk hazánk sorsát a következõ esztendõkre – kezdte mondandóját Bizzer András, majd így folytatta:

- Ezért szeretnénk hangsúlyozni, hogy emlékezzünk 2002-re! Akkor sikeres kormányzati idõszak után, fejlõdõ pályán mozogva nemcsak a Fidesz vezette kormányzat vesztette el a választást, hanem az ország minden polgára, minden gyermek és felnõtt, minden család veszített. Hiszen egy olyan periódus következett az életünkben, aminek soha nem szabad megismétlõdnie.

- Eladósodott minden ember, eladósodott az ország, a devizahitelezés miatt milliók veszítették el a sikeres és a gondtalan jövõ lehetõségét. Külföldi bankok és intézetek vették át a hatalmat mindannyiunk felett, kiszolgáltatottá téve ezzel a magyar embereket.

- Magyarország akkor elvesztette a függetlenségét is. Az elmúlt négy évben ennek a függetlenségnek, a sikeres jövõ lehetõségének a reményét nyertük vissza. Mert sokan voltunk, erõs kormányzatunk volt, ami mögött egy erõs többségi akarat állt. Ne aprózódjunk hát most se el. Mert akkor lehetünk újra erõs Magyarország, ha folytatjuk ezt az utat. Ezért fontos, hogy olyan kormányt, olyan erõs jobboldalt válasszunk, amely már kétszer bizonyította, hogy képes a problémákkal megküzdeni, kiállni a magyar érdekekért bárkivel szemben – hangsúlyozta Bizzer András.

Ezt követõen Bene Csaba vette át a szót.
 

- Ha nem vagyunk egységesek, ha megosztjuk szavazatunkat, akkor visszatérhet a felelõtlenség, az ígérgetés. Ezért arra kérjük a szimpatizánsokat, hogy jöjjenek el szavazni és mindkét szavazatukkal támogassák a Fidesz-KDNP-t. Minden egy más pártra leadott szavazat nem segíti, hanem gyengíti Orbán Viktor munkáját. Emlékezzünk 2002-re! És az utána következõ katasztrófára. Aki tehát megosztja a szavazatát, egységet bont. Aki egységet bont, hazardíroz. Kockáztatja a jövõt, az ország közös jövõjét! – emelte ki Bene Csaba.

- Ezért van szükség most arra, hogy mindenki menjen el, és felelõsen gondolkodva adja meg az erõs felhatalmazást a jelenlegi kormánynak és a Fidesznek. Mindkét szavazatával, mert a jobboldalnak olyan kormányt kell adnia, amely a kitûzött célokat képes elérni. Ehhez pedig sok voks kell és nagy támogatás. Minél erõsebb lesz a következõ kormány, minél többen állnak mögötte, annál merészebb és nagyszerûbb dolgokat tud megvalósítani.

- Ne feledjék a választási küzdelem elsõ törvényét: egységben az erõ. Vasárnap el kell menni az erõs többségért! Egy a tábor, egy a zászló, csak a Fidesz! Mindkét szavazattal! Emlékezzünk 2002-re! – zárta a sajtótájékoztatót Bene Csaba.

Kanizsa2014-04-04 16:53:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül