Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353413    
Honlapkeszites

Cseresnyés Péter: Egy a tábor, egy a zászló, csak a Fidesz!

Cseresnyés Péter polgármester, országgyûlési képviselõ a választások elõtt öt nappal tartott sajtótájékoztatóján arra kérte az embereket, hogy mindenképp menjenek el szavazni, és ne osszák meg szavazataikat. Szavazzanak a Fidesz-KDNP-re és annak jelöltjére, személy szerint rám!


Öt nap múlva Magyarország, így Nagykanizsa és a térség polgárai is a választási urnák elé járulhatnak, hogy meghozzák két választási szavazatukon keresztül azt a döntésüket, amely az utána következõ négy esztendõben, sõt akár a következõ évtizedekre meghatározza mindannyiunk életét és jövõjét. A város és a térség, és természetesen Magyarország jövõjét.

Sokan gondolják azt, hogy döntésüknek nincs különösebb jelentõsége. Ezt szeretném megcáfolni. Emlékezzünk 2002-re! Magyarország felemelkedõ pályán volt, útban a sikeres európai világ felé, megállíthatatlanul haladt azon a pályán, melyre mindannyian ebben az országban vágytunk. De a szavazatmegosztás, a saját egyéni döntés súlyának félreértelmezése akkor néhány százalékkal eldöntötte hazánk évtizedes sorsát. A mai balliberális ellenzék gyõzött és ezzel nem egy visszaváltható terméket, egy lecserélhetõ kávéfõzõt vesztettünk el, hanem Magyarország jövõjét, emberek millióinak esélyét arra, hogy beváltsuk a reményeinket, és igazi sikereket érhessünk el.
Egy kormányt nem lehet visszacserélni, annak megválasztása mindannyiunk sorsát, boldogulását és jövõjét befolyásolja. Ezért fontos, hogy olyan kormányt válasszunk, amely már kétszer bizonyította, hogy képes a problémákkal megküzdeni, kiállni a magyar érdekekért bárkivel szemben, hogy képes az ország lakóinak boldogulását szolgálni. Egyszer viszont, 2002-ben nem sikerült a folytatás, mert nem voltunk elegen. Kevesen vették komolyan, hogy az életük minõsége, az otthonuk és a munkahelyük kerülhet veszélybe, mert egy olyan pártra vagy pártokra szavaznak, mely ígérgetésben jelesre vizsgázott, de a tetjesítésben és a komoly, felelõs kormányzásban megbukott. És vele együtt mi mindannyian, az egész ország bukott. Ma ennek a veszélye ugyanúgy fennáll, ha nem vagyunk egységesek, ha megosztjuk szavazatunkat, bízván, hogy nem a miénk fog számítani. Pedig igen. Aki megosztja a szavazatát, egységet bont. Aki egységet bont, hazardíroz.
Az elmúlt idõszakban én magam is 82 települést jártam be, találkoztam az itt élõ, e térségben a jövõjüket és boldogulásukat keresõ emberekkel. Számos fórumon, beszélgetésen vettem részt, megismertem a települések vezetõin és lakóin keresztül e vidék problémáit, és megismertem azokat a gondolatokat is, melyek egy virágzó jövõ, egy virágzó város és térség alapját jelentheti.
Ezt a beszélgetést és eszmecserét szeretném folytatni a következõ idõszakban is, rendszeressé tenni, mert úgy gondolom, így találhatjuk meg a további sikeres utat. Ehhez viszont arra is szükség van, hogy mindenki menjen, és felelõsen gondolkodva adja meg az erõs felhatalmazást a jelenlegi kormánynak és a Fidesznek. Mindkét szavazatával, mert a jobboldalnak olyan kormányt kell adni, amely a kitûzött célokat képes eredményesen képviselni, ehhez pedig sok voks kell és nagy támogatás. Minél erõsebb lesz a következõ kormány, minél többen állnak mögötte, annál merészebb és nagyszerûbb dolgokat tud megvalósítani.
Ne feledjék, a választási küzdelem elsõ törvényét: egységben az erõ. Egy a tábor, egy a zászló, csak a Fidesz! Mindkét szavazattal! Azaz, szavazzanak rám, és a Fidesz-KDNP listájára, mely a szavazólapon a 6.!

Kanizsa
 2014-04-01 15:40:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül