Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315164    
Honlapkeszites

LMP: „Átvinni az országot a tû fokán”

„Egyre inkább azt érezzük, hogy a választópolgárok világosan látják, a régi politikai elit kudarcot vallott a közös nagy problémáink - a foglalkoztatási-krízis, az elszegényedés és a korrupció – megoldásában – fogalmazott a Lehet Más A Politika (LMP) társelnöke, Szél Bernadett a keddi, nagykanizsai látogatása alkalmával tartott sajtótájékoztatóján.


A párt Erzsébet téri kitelepülésével egy idõben az LMP cselekvési stratégiáját is vázolta a politikus. Mint Szél Bernadett elmondta, programjuk egy megújuló ország megvalósítására fókuszál.
- 21. századi szintre vinnénk végre az országot – hangsúlyozta. Ahogy azt is, hogy az LMP „arra szerzõdött le a választópolgárokkal, hogy megújítják a politikát és a közéletet, illetve, továbbra is ragaszkodnak az elveikhez. - Az elmúlt négy évben is ez okozta sikereinket – szögezte le Szél Bernadett. Példaként említve olyan „ügyeket”, amik „mellett ki tudtak állni” – mint a NAV vizsgálóbizottsági ügye és a paksi atomerõmû kapcsán. Majd arra kérte az embereket, „támogassák továbbra is küzdelmüket”. - Reményeink szerint ugyanis 2018-ban nem választási programot, hanem kormányprogramot fogunk írni. Éppen ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy április 6-án mindenki menjen el szavazni, s juttassanak be minket a parlamentbe. Hiszen ez az ország jobbat érdemel annál, minthogy Orbánék, Vona Gáborék, Gyurcsányék vitatkozzanak a jövõnk felett. Az LMP az utolsó esély arra, hogy az ország kijusson az oligarchák fogságából – állította az LMP társelnöke.
Ezt követõen a párt 3-as számú választókerületi országgyûlési képviselõjelöltje mutatkozott be. A 23 éves Tringer Ferenc elöljáróban arra adott választ, miért ilyen fiatalon kezdett el politizálni. - Fontosnak tartom, hogy a fiatalok foglalkozzanak a politikával – jelentette ki. Amellett, hogy a fiatalok érdekképviseletét is kiemelt feladatának tartja.
Tringer Ferenc önéletrajzából kiderül, hogy párjával 2010 óta Zalakaroson él, az LMP-vel pedig nagybátyja révén került kapcsolatba. „S mivel megtetszettek neki a párt vidékfejlesztéssel kapcsolatos elképzelései, úgy döntött, segíti a párt munkáját.”

Sz.Zs.2014-04-01 11:59:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül