Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353369    
Honlapkeszites

Dr. Etler Ottó (ÖNért) csatlakozott a jobbikos Gábris tiltakozásához

Mint az Összefogás Nagykanizsáért ( ÖNért) Egyesület önkormányzati képviselõje köszönöm Gábris Jácint képviselõtársamnak, hogy összefoglalta a Kiskorúak Javító Nevelõ Intézete létesítésével kapcsolatban a korábbi aggodalmainkat és tiltakozásainkat.

Sajnos a létesítésrõl tiltakozásunk ellenére mint a Kanizsai Önkormányzatban, mint az Emberi Erõforrás Minisztériumban megszületett a döntés, hogy a TIOP-3.4.3/11/1 projekt itt valósul meg. Aggodalmunk részben már beigazolódott, hiszen a kivitelezési munkák során kanizsai vállalkozások nem kaptak feladatokat. Nem vagyunk meggyõzve arról sem, hogy az üzemeltetés ad-e jelentõs munkalehetõséget a helyieknek, de abban sem vagyunk biztosak, hogy a közbiztonságunk legalább a jelenlegi szinten fennmarad…


Mit tehetünk? Tiltakoztunk eleget, tiltakozzon más is! - mondhatnánk bánatunkban, hogy el kell viselnünk a "Kanizsa -börtönváros" bélyeget. Mit tehetünk? Odafigyelünk és kiköveteljük a biztonságunkat. Mit nem tehetünk? Nem örülünk és nem ünneplünk. Fõleg nem az alapkõletételt követõen dísztermi állófogadáson.

Dr. Etler Ottó - ÖNért önkormányzati képviselõ képviselõ2014-03-31 12:51:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül