Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314726    
Honlapkeszites

Független Kisgazdapárt: akció a magyar föld védelméért

Járókelõknek osztogattak termõföld csomagokat pénteken a tagjai a Deák téren. Mindeközben pedig programtervüket vázolta a párt választókerületi képviselõjelöltje, Kucséber Ervin a megjelent médiumok munkatársainak.


A „szimbolikus földosztás” apropója az volt – mint a sajtótájékoztatón Kucséber Ervintõl megtudtuk – hogy felhívják az emberek figyelmét a harminc nap múlva lejáró, (magyar) földvásárlási moratóriumra.
- Ugyanis a kisgazdapárt célkitûzésének tartja, hogy a jelenlegi földtörvény helyett egy újat kell alkotni. Minden erõnkkel azon vagyunk, hogy a május elsején lejáró moratóriumot meghosszabbítsák – szögezte le Kucséber Ervin, hozzátéve, amennyiben bejutnak a parlamentbe, mindent megtesznek azért, hogy új földtörvényt hozzanak létre.
Majd áttért szervezetük ismertetésére a kisgazda országgyûlési képviselõjelölt. Elmondta, pártjuk az „egyetlen történelmi párt” Magyarországon, amelyik „106 év múlttal és tapasztalattal” rendelkezik.
- 12 év után újra sikerült országos listát állítanunk, 50 egyéni jelölttel – emelte ki Kucséber Ervin. Pártprogramjukat pedig két szóban vázolta: „kiszámíthatóbb élet” – erre törekszenek a független kisgazdák.
- Azt valljuk, hogy erõs vidék nélkül nincs erõs ország. Ugyanakkor mi olyan tengelypárt vagyunk, amelyik mind városban élõnek, mind pedig tanyasinak tud hiteles programot adni. Törekednénk arra, hogy a fiatalokat itthon marasztaljuk, és még az átlagbéreket is közelebb vinnénk az uniós átlagokhoz – mondta a 29 éves független kisgazda jelölt, aki Szentliszlón született, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett.

Kanizsa2014-03-29 08:28:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül