Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320068    
Honlapkeszites

FIDESZ: Göndör nemcsak a szavazóknak, a helyi szocialistáknak sem kell

Sajtóközleményt jutatott el lapunkhoz a Fidesz Nagykanizsai Alapszervezete, amelyben Göndör István „A Kormányváltó Erõ” országgyûlési képviselõjelöltjének ma délelõtt tartott sajtótájékoztatójára reagáltak. Ebben utalnak arra, hogy Göndör helyesebben tenné, ha bocsánatot kérne a választókörzetben élõ emberektõl, hogy a szocialisták az õ szavazatainak segítségével is tönkretették és a csõd közelébe kormányozták az országot.


Sokak véleménye szerint Göndör István nem egyenes ember, a heti sajtótájékoztatóin elmondottakat nem szabad elhinni. Göndör Istvánt még az övéi is kitaszították miután sikerült szétvernie a saját MSZP-s alapszervezetét. Göndör István tehát nemcsak a szavazóknak, hanem a helyi szocialista pártnak sem kell. Ezért kényszerül most arra, hogy Bajnai csapatába bekönyörögve magát, jó Gyurcsány tanítványként mocskolja azokat, akik valójában dolgoztak, tették a dolgukat.

Göndör Istvánnak lételeme a csúsztatás, a valótlanságok összehordása, a mások munkájának kisajátítása és a más tollával való ékeskedés, hiszen a ma délelõtti sajtótájékoztatóján „lobbierejét” bizonygatva olyan dolgokat sorolt föl általa kijárt beruházásként, amihez semmi, vagy vajmi kevés köze volt. Ráadásul némelyike, nem elõnyként jelent meg a fenntartó önkormányzatoknál, hanem további terhet rótt azokra.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a szocialisták kizárólag óriási hitelek felvételével voltak képesek finanszírozni azokat a fejlesztéseket, amelyek a város szintentartásához voltak elegendõek a szocialista kormányzás idején. Ez nem dicsõség, hanem a jövõ felélése. A szocialisták abból a hitelbõl finanszírozták Nagykanizsa fejlesztését, amit a jelenlegi kormány vállalt át a várostól. Nagykanizsa 6,3 milliárd forintos adósságcsapdából szabadult meg, amely a város jövõbeli dinamikus fejlõdését teszi lehetõvé. Emellett az elmúlt négy évben minden korábbinál nagyobb támogatás érkezett Nagykanizsára és a térségbe, amelynek köszönhetõen olyan nagy volumenû fejlesztések valósulhattak meg, mint a csatorna-beruházás, a belváros rekonstrukciója, a kórház fejlesztése, illetve a munkahelyteremtést segítõ egyéb fejlesztések és támogatások.

Ezek a megvalósult eredmények, hiába készítették elõ azokat a tervek és a papírok szintjén néhány esetben már a szocialista kormányok idején, nem jöhettek volna létre, ha a szocialisták maradnak kormányon 2010 után, hisz olyan csõd közeli helyzetbe juttatták Magyarországot, hogy könnyen Görögország sorsára juthattunk volna. Ami azt jelenti, hogy minden nagyobb fejlesztést le kellett volna állítani Magyarországon a kormányzati pénzhiány miatt. Így azokat is, amelyek az elmúlt négy évben valósultak meg Nagykanizsán és a térségben. A Fidesz kormány által végrehajtott gazdaságpolitikai intézkedések nélkül, a túlzottdeficit-eljárás alól sem kerülhetett volna ki Magyarország, amely szintén az európai uniós támogatások és így a nagykanizsai fejlesztések megvalósulását akadályozta volna meg.

Mindezek alapján arra kérjük Göndör Istvánt, hogy mások számonkérése helyett számoljon el azzal a nyolc éves szocialista kormányzással, amikor az õ szavazatainak segítségével is tönkretették és a csõd közelébe kormányozták az országot.

 

Göndör István adjon magyarázatot a tetteire a devizahiteleseknek, azoknak a nyugdíjasoknak, akiktõl elvették a 13. havi nyugdíjat, azoknak a közalkalmazottaknak, akiktõl elvették a 13. havi bért, és azoknak a családoknak is, akiktõl elvették a családi adókedvezményt és a kedvezményes lakáshitelt.

Göndör István már rég nem politizál, csak másokat sároz és intrikál, ezért arra kérjük, hogy inkább kérjen bocsánatot az eddigi képviselõi munkája miatt és vonuljon nyugdíjba.

Kanizsa2014-03-28 17:40:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül