Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320610    
Honlapkeszites

Aquila Párt: „Mindent a tiszta, hazugságmentes életért…”

„A hatalom éhsége és megragadása helyett pártunknak az emberek szolgálata a legfontosabb. Mindehhez pedig Istentõl kapunk támogatást” – hangzott el az egy esztendeje alakult Aquila Párt pénteki, jelöltbemutató sajtótájékoztatóján.


Elöljáróban a párt elnöke, Varga Péterné elmondta, hogy õk egy sokáig közhasznúként mûködõ szervezetbõl lettek „keményen katolikus keresztény párt”. Akik „minden más pártól különböznek, ugyanis nem vették fel a kampánytámogatásért járó egy millió forintos támogatást”.
„Tudjuk, hogy mi sosem leszünk tömegpárt, ugyanakkor minket senki sem fizetett le soha „– hangsúlyozta az elnök.
Majd áttért cselekvési tervükre, amirõl azt emelte ki, hogy részletes programtervvel rendelkeznek, amelyben – elsõsorban – a munkához, az egészségügyi ellátáshoz és a megfelelõ nyugdíjas élethez való jog megteremtését tûzték ki célul. Ám ezek mellett még a háromkulcsos adórendszer kialakítására, a kultúra, valamint a mezõgazdaság stabilizálására, támogatására is nagy hangsúlyt fektetnének, amennyiben bejutna a parlamentbe a 8 jelölttel induló párt.
Ezután Marton Krisztián, az Aquila Párt Zala megyei 3. számú választókerületének országgyûlési képviselõjelöltje kapott szót, aki – saját bevallása szerint – ugyan nem helyi lakos, de ezer szállal kötõdik Kanizsához. Mint mondta, éppen ezért tisztában van azzal, hogy „Nagykanizsának hiányzik a megtartó ereje”, azaz, sokan elvándorolnak a városból. Így – amennyiben az emberek neki szavaznak bizalmat a város képviseletéért – akkor a már említett megtartó erõt növelné, munkahelyteremtés, illetve különbözõ szakterületek támogatása révén.
A sajtótájékoztatón elhangzott továbbá az is a szervezet részérõl, hogy konstruktív békét szeretnének megteremteni a pártok között, illetve mindent meg kívánnak tenni a szociális és humánusan érzékeny parlament mûködéséért.
Az Aquila Párt elnöke és választókerületi képviselõjelöltje kiemelték azt is, hogy pártjuknak – azaz, nekik – szentek a példaképeik, sok más mellett Pió Atya, vagy Prohászka, Szent Teréz. S õk inkább templomot építenek, ahelyett, hogy acsarkodnának. Egyöntetûen hangsúlyozták még, hogy pártjuk mindent magam teremt elõ „Isten segítségével”, és azon más szervezetek, akik sok pénzzel rendelkeznek, azok „megkenõdtek”…

Kanizsa
 2014-03-28 12:53:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül