Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320514    
Honlapkeszites

Bemutatkozik a Független Kisgazdapárt jelöltje, Kucséber Ervin

Zalai vagyok. Ezek között a dombok között születtem és nõttem fel, e vidék tanított meg a kitartó munkára, a természet szeretetére és egymás megbecsülésére. Szüleimtõl azt tanultam, hogy legyek mindig szorgalmas, legyen hitem, és akkor bármit is szeretnék az életben, el fogom érni. Mostanában viszont azt látom, hogy az embereknek egyre kevesebb a hite, nem találják a kiutat: kevés a munkahely - különösen a falvakban elkeserítõ a helyzet; a közbiztonság romlik, az emberek kiszolgáltatottnak érzik magukat.


Célom az, hogy szûkebb pátriámnak, a dél-zalai régióban élõ embereknek visszaadjam a hitet, enyhítsek a gondjaikon, mindent megtegyek, hogy kiszámítható életük legyen.
A megfiatalodott Független Kisgazdapárt jelöltjeként ezért esélyt akarok teremteni: a családoknak, minden vidéken élõnek, minden éhezõ iskolásnak és nyugdíjasnak, minden jövõjét tervezõ fiatalnak, minden utcára került dolgozónak.
Az FKgP az egyetlen történelmi párt Magyarországon, amely 106 év tapasztalatával és szakértelmével a vidéki emberek érdekeit hivatott szolgálni.

Kérem, április 6-án tiszteljenek meg bizalmukkal: 7. X

Kucséber Ervin, Zala, 03. OEVK
Független Kisgazdapárt -- Isten – Haza – Család2014-03-25 13:17:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül