Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353595    
Honlapkeszites

FIDESZ: Göndör István végre valljon színt a Simon-ügyben!

 

A fenti címmel tartott ma koradélután sajtótájékoztatót Bizzer András és Jerausek István fideszes önkormányzati képviselõ. A kormánypárti képviselõk kérdései középpontjában az országos visszhangot kiváltó Simon-ügy állt, amelyrõl immár Göndör István A Kormányváltó Erõ országgyûlési képviselõjelöltje is 45 napja hallgat, válasz helyett rendõrségi feljelentést tesz az õt kérdezõk, illetve az azt közlõ médiumok ellen.


- A szocialisták és köztük Göndör István - aki még mindig a szocialista frakció tagja - a mai napig titkolóznak a Simon-ügy kapcsán. Még mindig nem tudjuk, hogy honnan van Simon Gábor volt MSZP-s elnökhelyettes eltitkolt 240 milliója – kezdte mondandóját Bizzer András, majd így folytatta: - Immár 45. napja tart a titkolózás, a megbeszélés, miközben újabbnál újabb megdöbbentõ bûncselekmények bukkannak fel. Már nemcsak Simon Gáborról, hanem több szocialista politikusról szólnak a hírek.

- Ezért arra kérjük Göndör Istvánt, hogy végre valljon színt - hangsúlyozta Bizzer -, és az alaptalan feljelentgetés helyett inkább válaszoljon a kanizsaiakat is érdeklõ kérdéseinkre.

- Mit tud arról, hogy még hány szocialista politikus rendelkezik hamis afrikai útlevéllel és titkos bankszámlával? Kik ezek a szocialista politikusok? Göndör úr, ön mit tud ezekrõl az ügyekrõl? – sorolta kérdéseit Bizzer András.

- Kérjük, amennyiben van valamilyen információja, inkább ebben az ügyben forduljon a rendõrséghez és ne azért, mert önnek nem tetszõ kérdéseket tesznek fel – jelentette ki Bizzer András.

- Tudjuk, hogy rendkívül kínos az ön számára a Simon-ügy, de a vagdalózás helyett inkább világos válaszokat adjon a mostani és a korábbi kérdéseinkre is, hisz ez segítene tisztázni a helyzetet - folytatatta Jereausek István.

- Azt is ajánljuk, hogy a mentelmi bizottság munkájában ismét vegyen részt, és beszélje rá Mesterházy Attilát is a megjelenésre, hisz a szocialisták távolléte a mentelmi bizottság munkájától, azt a gyanút veti fel, hogy a szocialista párt rejteget valamit a Simon-ügy kapcsán.

- Sajnálatos módon, ahogy mindenki láthatja, fenn áll annak a veszélye, hogy a kampány egyre inkább eldurvul a szocialisták botrányai miatt. Ugyanis ahelyett, hogy a szocialisták magyarázatot adnának az újabbnál újabb botrányokra, például a Simon-botrányra, vagy a Zuschlag-botrányra, inkább a kormánypárti politikusokat vádolják meg alaptalanul. Ahogy a kanizsai példa mutatja, akár alaptalan feljelentgetés formájában is – mutatott rá Jerausek István. Ez újra Ron Werber gyûlöletkampányát hozza el, hiszen a baloldalon semmi sem változott, a Gyurcsány-koalíció ma is hazudik reggel, délben, meg este, Göndör István pedig a hatalomért mindenre képes.
 

Kanizsa2014-03-21 15:58:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül