Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315118    
Honlapkeszites

2018-ban gondolkodik az Összefogás Párt

Az Összefogás Párt 2014-ben biztos nem fog kormányt alakítani, de új eszmevilágot szeretne megjeleníteni a parlamentben és a magyar közéletben. Az országban élõ emberek érzik, tudják, azokat a problémákat, amelyeket sürgõsen meg kell oldani, és ez a párt szeretné közvetíteni a parlamentbe az embereknek ezt a kívánságát, és együtt megoldást találni a gondokra. A választások elõtt minden párt megjelenik a saját programjával, és ahogyan látják az emberek, mindent megígérnek, de semmit sem telesítenek. Mi nem akarunk így nyerni, mi nem ígérünk hangzatos programokat, nem ígérjük meg, hogy több pénzük lesz az embereknek.


Aki bármit ígér a választások elõtt, az egyszerûen csak nyerni akar. Az Összefogás párt nem akar hazug párt lenni, nem akarunk hazug választási ígéretekkel választást nyerni. Amennyiben az Összefogás Párt bejut a parlamentbe az emberek jóvoltából, az már magában is óriási fegyvertény lesz. Szepessy Zsolt, a párt elnöke elmondta, azt ígérik, hogy a parlamentbe kerülve részt kívánnak venni az emberek hétköznapjaiban, az "emberek szeme, füle és szája leszünk". Az eredményeink máris biztatóak!
Szepessy Zsolt szerint ahhoz, hogy Magyarországon komoly változások legyenek, például a közbiztonság, az egészségügy, az oktatás, vagy a megélhetés területén, legalább 10-15 év és széles körû társadalmi összefogása szükséges. Az Összefogás Párt szerint az embereknek igazat kell mondani, az állampolgároknak pedig el kell dönteniük, hogy akarnak–e egy olyan erõt, amelyik nem a parlamenthez, hanem az emberekhez kötõdik. A mostani nagy politikai csatározásnak meggyõzõdésünk, hogy a mi pártunk lesz a nyertese, hisz az emberek hamarosan rá fognak döbbenni, hogy akik eddig képviselték õket, azokat csak a hatalom megszerzése érdekelte, de ami ennél is rosszabb, kiárusították az országot és az embereket nyomorba hajszolták. Minden ígéretük ellenére folytatódik az ország eladósodása, és ami a legnagyobb tragédia, egyre több ember hagyja el a hazáját, megélhetést keresve.
Ennek a pártnak nagykanizsai jelöltje Piskor Zoltán, aki a párt érdekeinek, értékeinek méltó képviselõje lesz. Több évtizedes szakmai gyakorlattal a háta mögött és olyan élettapasztalattal, amelyet a mai közéletben nem igen fedezhetnek fel az emberek. A magyar politikai gyakorlat teljes megújulására van szükség. Becsületes, köztiszteletben álló emberek kellenek a parlamentbe, akik az esküjük megszegése esetén azonnal visszahívhatók lennének. Az Összefogás párt az igazságosság a becsület és a tisztesség pártja akar lenni, akiken számon lehet kérni tetteiket.
Ehhez a munkához kérjük mindazon magyar állampolgárok támogatását az április 6-i választásokkor, pártunkra és jelöltjeinkre, akiknek elég volt az eddigi politikusok semmittevésébõl. Köszönjük.

Piskor Zoltán
országgyûlési képviselõ jelölt
 2014-03-19 12:52:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül