Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315065    
Honlapkeszites

Göndör István büntetõfeljelentést tett

Göndör István országgyûlési képviselõ büntetõfeljelentést tett aljas indokból nagy nyilvánosság elõtt elkövetett rágalmazás miatt Karádi Ferenc alpolgármester és Bizzer András önkormányzati képviselõk, valamint három sajtóorgánum ellen a Nagykanizsai Rendõrkapitányságon, melyet követõen sajtótájékoztatót tartott a rendõrség épülete elõtt.


Ahogy Göndör István elmondta, a három sajtóorgánum – a Pannon Lapok Társasága, a Kanizsa Hír és a Kanizsa Hetilap – automatikusan szerepel a feljelentésben, hiszen megjelentették, terjesztették a szóban forgó cikket, melyben a képviselõk rágalmazzák õt. Kérdésre válaszolva hangsúlyozta, a Kanizsa TV-t azért nem citálja törvény elé, mert nem látta az adást.
– Azért háborít fel a cikk, mert az nem másról szól, mint arról, hogy hogyan tudják a kampányban befolyásolni a választópolgárokat és lejáratni engem, mint jelöltet. Cseresnyés Péter nem hajlandó kiállni a város elé, elszámolni a parlamentben töltött négy évérõl, számot adni arról, hogy miért tart itt a város, miért élnek rosszabbul az emberek. Ezért mindig más önkormányzati képviselõket kér fel, azonban legutóbbi sajtótájékoztatójával Bizzer és Karádi önkormányzati képviselõk átlépték azt a küszöböt, ami a jó ízlés határát súrolja – indokolta a feljelentést Göndör István.
Újságírói kérdésre elmondta, többek között azt a feltételezést kifogásolta, hogy részesült-e a 240 millióból, valamint, hogy miért takargatja Simon Gábor ügyét. A kérdések kapcsán a fideszes képviselõk azt a záró következtetést vonták le, hogy a képviselõ szórólapjai nem szavahihetõek és a választók félrevezetését szolgálják. Hozzátette, a Simon-ügyben a mentelmi bizottságnak már nincsen illetékessége, azt már az ügyészség és a rendõrség vizsgálja.

Kanizsa2014-03-18 14:15:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül