Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353441    
Honlapkeszites

Bemutatkozik Marton Krisztián, az Aquila Párt jelöltje

Az AQUILA Párt Zala megye 03. számú országgyûlési egyéni választókerületi (Nagykanizsa és körzete) képviselõjelöltjének bemutatkozása:

MARTON KRISZTIÁN.

Lakhely: Érd /munkahely: Budapest/, születési hely és idõ: Nagykanizsa, 1974.
Oklevéllel záruló végzettségek: a Cserháti Sándor Mezõgazdasági és Gépészeti Középiskolában érettségiztem, majd technikusi vizsgát tettem. A Berzsenyi Dániel Tanárképzõ Fõiskolán szereztem magyar szakos tanári diplomát 1999-ben. Az ELTE magyar szakos egyetemi képzését végeztem és tehetségfejlesztési szakértõ lettem.
 


Jelenlegi foglalkozásom:
Budapesten 14 éven át dolgoztam pedagógusként, elõször általános iskolában, majd gimnáziumban egészen 2013 szeptemberéig.

Szakmai tapasztalatom:
Munkám során elsõsorban speciális nevelési igényû (hiperaktív, tanulási problémákkal, részképesség-zavarokkal küzdõ) gyerekekkel foglalkoztam. Jelenleg pályázati asszisztensként dogozom. Az AQUILA Egyesület, majd AQUILA Párt munkájában 10 éve veszek részt önkéntesként.

Politizálás:
A vallási tevékenység után lelkiismereti okokból (Istenhitem miatt) kezdtem el politizálni, így személyes ambícióim/céljaim nincsenek, csak az emberekért való szolgálat a fontos. Nem kívánom a politika mai arculatát magamévá tenni, hanem azt a társaimmal ahhoz a szinthez szeretnénk felemelni ahol, és ahogyan mi élünk.
Az AQP szegény párt, és a szegényekért van. Meggyõzõdésünk, hogy a korrupció és a hazudozás fokozatos és teljes kiszorítása nélkül, semmit sem lehet elérni.

Szavahihetõség:
Az Istennek tett fogadalmas éltünk a bizonyíték a szavahihetõségünkre, a hazugságot kitiltottuk az életünkbõl. Meditáló lelki életet élünk, az AQUILA =SAS csoport 24 éve létezik. Célunk, hogy ígéretünk szerint a mi elkötelezett, tisztességes és embercentrikus szemléletünket kamatoztassuk az ország lakosainak egy élhetõ, humánus, egyenlõség mentén haladó, de kötelességeket is mindenkire kiterjesztendõ élet megvalósulásáért.

A jelölésem oka:
Nagykanizsa (és környéke) fiatalkorom meghatározója volt, amitõl ma sem szakadtam el, rokonaim, szüleim is itt élnek. Nyaranta hazajárok a kerti munkákba is segíteni.

Problémák:
Észelem a fejlõdést és a bajokat is. Ez utóbbiakban szeretnék hathatós segítségére lenni e szép településnek.

A fiatalok elvándorlása nagyfokú, a határ közelsége és munkanélküliség együtt nagy csábítás. Erõsíteni kell Dél-Zala megtartóerejét. Ezért elsõdleges fontosságú feladatomnak tekintem a munkahelyteremtést a térségben.
Turizmus, falusi- és horgászturizmus fejlesztése és támogatása a dél-zalai területen, a pályázati lehetõségek megragadásával. A terület természeti értékeinek jobb kihasználása, tavainak, fürdõinek és környezetük fejlõdésének támogatása; a nagykanizsai Csónakázó-tó „rehabilitációja”
A megélhetési politikusok belharca, állóháborúja mára a fejlõdés egyik legnagyobb gátjává vált. Itt az ideje a változtatásnak!
A fiatalság számára is kedvezõ kulturális és szellemi környezet biztosítása (játszóterek, parkok rendbetétele, kialakítása, kulturális élet erõsítése, a meglévõ szellemi tõke támogatása.)
61-es út elkerülõ szakaszának befejezése.
Célunk az együttmûködés.
Meg fogjuk hallgatni a helyi szakembereket, a lakosságot, hogy a saját gondjaik megoldásról mit gondolnak. Az információkat a város képviselõivel egyeztetve, a mi dolgunk a Parlamentben fokozottan képviselni ennek a feladatnak a megoldását/megvalósítását.

Kérem Önöket, Nagykanizsa és körzetének tisztelt lakóit, hogy szavazataikkal támogassák az AQUILA Pártot, és az én jelölésemet is.

Köszönettel:
Marton Krisztián, az AQP képviselõjelöltje Zala megye 03. választókerületében2014-03-12 13:16:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül