Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319890    
Honlapkeszites

Fidesz – KDNP: Göndör István a szocialistáknak sem kell

Bizzer András és Jerausek István a helyi Fidesz-frakció tagjai, önkormányzati képviselõk tartottak sajtótájékoztatót ma reggel A baloldal egyik trójai falova címmel, mely, ahogy elmondták, jól jellemzi Göndör Istvánt.


– Göndör István nem kellett Kanizsának, és Kanizsa nem kellett Göndör Istvánnak! Most, a hatalom érdekében, mégis úgy tesz, mintha érdekelné a város, és annak sorsa, fejlõdése – fejtette ki bõvebben Bizzer András. Hozzátette, a sors furcsa fintora és ordító ellentmondása, hogy az elmúlt 8+4 évvel leszámolni készülõ Együtt-PM nagykanizsai jelöltje pont az a Göndör István, aki ebben az idõszakban mindvégig az MSZP országgyûlési képviselõje, és nyolc évig az országot a csõd közvetlen közelébe juttató baloldali hatalom kiszolgálója és mûködtetõje volt.
Göndör István és az Együtt-PM-mel szövetkezõ baloldali-liberális Gyurcsány-koalíció hitelességérõl talán többet nem is kellene mondani, hiszen a kanizsaiak pontosan tudják, hogy Göndör István hányszor váltott pártot, szervezetet és eszmét: pontosan úgy és annyiszor, ahogyan és ahányszor a saját önös érdekei diktálták.
Göndör István a pénzért és a hatalomért mindenre képes. Erre hívta fel a közelmúltban a figyelmet az egyik országos internetes portál.
– Érdemes megismerni, hogyan látják mások a baloldal kanizsai jelöltjét. Most ebbõl az írásból idézek: „Az MSZP-tõl elcsábító támogatójának szívesen biztosít önmagán ingyenes reklámfelületet akár ízléstelen módon. Nagykanizsán hatalmas felháborodást váltott ki, hogy a Holokauszt emlékév jegyében megnyitott Wallenberg kiállításon a protokollszabályokat felrúgva az Együtt-PM nagyméretû pártjelvényével a mellén jelent meg. Politikai pályafutását elnézve valószínû, ha valamelyik régebbi zakóját kapta volna ki a szekrénybõl, seregnyi jelvény közül választhatott volna. A kemény diktatúrát felvonultató Kádár korszak szekértolójaként emlegetett politikustól furcsa lépés, hogy egy liberális párt szociáldemokrata jelöltje.” – idézett az írásból Jerausek István, majd folytatta.
– Eddig az idézet, de a kanizsaiak is jól ismerik Göndör Istvánt. Tudják jól, hogy õ már a helyi baloldalnak sem kellett. Maga Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke ismerte el a jelöltet bemutató sajtótájékoztatón, hogy Nagykanizsán az MSZP nem Göndör Istvánt indította volna. Vagyis a kanizsai szocialisták is kiismerték – és kiábrándultak belõle.
Õ azonban, ügyes trükkel, ideig-óráig, visszalopta magát a közéletbe, és úgy tesz, mintha a baloldal õt támogatná. Pedig ez, mint a tények bizonyítják, nem így van.
És arról sem szabad elfeledkezni, hogy Göndör István lemondott Kanizsáról. Nem itt lakik, és másik szocialista alapszervezetbe lépett be. Most pedig azt próbálja elhitetni, hogy a tényektõl függetlenül fontos számára Nagykanizsa. De a tények makacs dolgok: Göndör Istvánt csak a hatalom és a pénz érdekli. Otthonunk, Nagykanizsa csak eszköz számára mindehhez – zárta a sajtótájékoztatót Jerausek István.

Kanizsa2014-03-07 09:59:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül