Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320506    
Honlapkeszites

Göndör: Propaganda és valóság 6.

Ismét sajtótájékoztatott tartott pénteken Göndör István. Az „Összefogás 2014”közös országgyûlési képviselõjelöltje az elhangzottakról sajtóanyagot adott át a média rendelkezésére Göndör István, melyet változtatás nélkül közlünk.


Mindezt megelõzõen – még a sajtótájékoztató kezdetén – a képviselõjelölt köszönetét fejezte ki mindazoknak, „akik aláírásukkal támogatták a kormányváltást”.
- Köszönöm, annak a több mint 1000 embernek, és annak a több száz betelefonálónak, akik azt kérték, személyesen keressük fel õket. A mai napon egyébként le is tudjuk adni az aláírásokat – mondta Göndör István, majd áttért tájékoztatója apropójára. Tette mindezt azért, mert szerinte „az embereknek meg kell tudni a valóságot.”
„A Fidesz szerint Nagykanizsa térségében nincsenek magas színvonalon teljesítõ vállalkozások! Cseresnyés Péter választási plakátjain olvashatjuk, hogy Magyarország jobban teljesít. De a helyi vállalkozások ezt nem érzékelik, mert csak a zsugorodás, a visszaesés, ami jellemzi életüket.
A kérdés, miért nem támogatja Cseresnyés Péter a helyi vállalkozásokat. Errõl a plakát nem beszél! Errõl mélyen hallgat Cseresnyés Péter! Õ hallgatni nagyon jól tud, a 14 perces Néma Leventének ez az erõssége!
Nagyon sok téma van, amirõl szólnia kellene, mit képviselt, tiltakozott-e az Országgyûlésben, amikor megszavazták a vállalkozásokat sújtó adókat, és költségnövelõ tételeket:
- tranzakciós adó
- biztosítási adó
-ÁFA emelés
- jövedéki adó emelése
- telefon és SMS adó
- közmûvezeték adó
- elektronikus útdíj bevezetése
- pénztárgépcsere
- cégadatok kötelezõ frissítése
- a rezsicsökkentés, a vállalkozások díjtételeinek emelése
- kamarai regisztrációs díj, amiért semmit nem kapnak vállalkozások.
Hogyan magyarázza meg a kis boltot üzemeltetõ kereskedõnek, hogy a politikai alapon elosztott trafik jogok miatt terád lassú tönkremenetel vár!
Mit mond az állattartónak, aki elvesztette legelõjét, és fel kell számolnia gazdaságát, mert mûkörmösök, rokonok és pártkatonák kapják meg az állami földeket.
A kisvállalkozókat vegzáló NAV, a nagyok, de fõleg a CBA a százmilliárdos ÁFA ügyeket is megússza! Mit támogatott, milyen ügyek mellett állt ki? A mai napig nem tudjuk, mert õ csak hallgat, mint a parlamentben. A párt, a Fidesz ezt várja tõle, és õ teljesíti. Így érthetõ, a plakáton a szlogen, az ország jobban teljesít. A helyi vállalkozók pedig nem értik, mi történik körülöttük, mert a munkákat mások kapják! Az õ sorsuk a leépülés. Leépül az egész térség! Ez lenn a Fideszes jövõ? A haverok és Cseresnyés család gazdagodik, a többi nem érdekes!”

Kanizsa
 2014-02-21 11:08:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül