Ma 2023. 3 24.
Gábor, Karina napja van.
Látogatók száma : 54772423    
Honlapkeszites

Nyílt nap a fürdõn a zalakarosi családoknak

A város történetében elsõ alkalommal nyílt napra hívja és várja 2014. február 21-én pénteken Zalakaros város és a Gránit Gyógyfürdõ Zrt. vezetése a zalakarosi családokat, hogy egy kötetlen esti program keretében próbálhassák ki az élményfürdõ új létesítményeit. 


A hetekkel ezelõtt lezárult több mint 600 millió forint összértékû projekt keretében készült el a nagy sikerrel mûködõ Vízipók-Csodapók beltéri gyermekvilág valamint új, modern megjelenést kapott a fürdõ legrégebbi épületrésze, a „legyezõ” épületként ismert fedett fürdõ.

A zalakarosi családok nagy része a turisztikai szektorban dolgozik, saját kisebb-nagyobb volumenû szálláshellyel is rendelkezik, amely a családjuk számára a megélhetését jelenti. A fürdõn és a városban megvalósuló beruházások biztosítják, hogy egész éven át munkahelyet és stabil, szezonalitástól és idõjárástól független vendégforgalmat realizáljanak a szolgáltatók. A város vezetése nagyon fontosnak tartja, hogy a zalakarosi családok is részesei lehessenek az egészségmegõrzéssel, sporttal kapcsolatos programoknak, melyeknek a fürdõ mellett gyakran az iskola ad otthont. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a zalakarosi polgárok magukénak érezzék a megvalósult fejlesztéseket, és az így kialakult pozitív tapasztalataik alapján jó szívvel tudják tovább ajánlani a városba látogató vendégeknek. -mondta el Novák Ferenc polgármester.

A minõségi fejlesztések létjogosultsága beigazolódott, komoly érdeklõdés mutatkozik a családbarát szolgáltatások iránt, és nagyon pozitív visszajelzések érkeznek a nemzetközi gyakorlatban sikeresen mûködõ, egészséges életmód köré szervezõdõ gyermekanimációs programokról is. - foglalta össze Dr. Burján Richárd, a Gránit Gyógyfürdõ Zrt. vezérigazgatója.

A nyílt nap során a beltéri gyermekvilágban a Neckermann Klub Oázis animátorai programokkal, vetélkedõvel, a Klub Oázis Kuckóban kreatív foglalkozással, meglepetés nyereményekkel várják a gyermekeket, a felnõtteknek pedig az élményfürdõ családi szauna központjában szauna szeánszokkal kedveskedik a szauna mester.

A nyílt nap keretében a zalakarosi polgárok az élményfürdõt és a hozzá tartozó szauna központot, valamint a beltéri gyermekvilágot 2014.02.21. péntek este 18:00 órától 21:00 óráig látogathatják térítésmentesen lakcímkártyájuk felmutatásával.

Neckermann Klub Oázis gyermekprogramok:
18:00 Csúszdabajnokság
18:30 Családi activity
19:00 „Pöttyös labdák viadala” vízi ügyességi vetélkedõ
20:00 Kölyökparty
Klub Oázis táncverseny
Egész este arcfestés, farsangi trombita és álarckészítés.2014-02-20 08:51:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül