Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319877    
Honlapkeszites

Fidesz a kilépõkrõl
Októberben két képviselõ is kilépett a Fidesz-frakcióból. Erre reagálva tartott sajtótájékoztatót Bene Csaba, frakcióvezetõ és Tóth Nándor, képviselõ.

Bene Csaba elmondta, hogy egy rövid, mindössze kétsoros levélbõl értesült Polai József kilépésérõl, s hogy a részleteket a megyei napilapból tudta meg. Bár régóta érlelõdött már ez a dolog, ennek ellenére sajnálja képviselõtársa távozását a Fideszbõl. Több alkalommal kérte már a frakció, hogy foglaljon nyíltan állást, hajlandó-e együttmûködni a frakcióval, vagy sem. Mindezidáig kitérõ választ adott.

– Úgy gondolom, hogy Polai József és Horváth István képviselõtársaim kiválásában közrejátszott Marton István polgármester tevékenysége – tette hozzá Bene Csaba. – A frakció és a polgármester között felmerülõ vitákat a frakcióval kellett volna megbeszélni, és nem egyes képviselõtársakat meggyõzni az igazáról. Így egészen más eredményre juthattunk volna.
Tóth Nándor reméli, hogy a kiskanizsai részönkormányzatban ezután is együtt tudnak majd mûködni Polai József képviselõvel.
Mindketten egyetértettek abban, hogy igazán tisztességes az lett volna, ha – mivel mindketten a párt színeiben indultak a választásokon – visszaadják a mandátumukat is.


2008-11-05 11:54:10


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül