Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54766087    
Honlapkeszites

Vívás: hát, ha az országoson is így lenne...

A Vasas vívóterme adott otthont a kadet kardozók negyedik (egyben az Eb-t megelõzõ utolsó) válogatójának. A versenyen a Nagykanizsai TE 1866 vívói is pástra léptek, férfi kardban Dobó István, Milassin Mór, nõi kardban Flumbort Sára és Vernyel Sára képviselte a kanizsai színeket.
Dobó István (képünkön edzõjével, Piecs Adriennel) ezúttal sem hagyott kétséget afelõl, miért õ a hazai ranglista vezetõje korcsoportjában, hiszen népes mezõnyében nem talált legyõzõre.


Sz?ljon hozz?!

Kanizsai eredmények. Kadet férfi kard (46 induló): 1. Dobó István, ... 26. Milassin Mór. Kadet nõi kard (33 induló): 11. Flumbort Sára, ... 12. Vernyel Sára.
- A válogató eredményével maximálisan elégedett vagyok, mert úgy sikerült, ahogy azt elképzeltük. Dobó István ezzel az elsõ hellyel magabiztosan - 20 ponttal - vezeti a ranglistát és egy hét múlva ennek a korosztálynak lesz a magyar bajnoksága. Ilyen eredménnyel ott is kiegyeznék, és nem titok, hogy azt is célozzuk meg. Az országoson egyébként egyéni- és csapatszámokban fognak pástra lépni vívóink - értékelt Piecs Adrienn edzõ.

P.L.2014-01-29 11:22:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147