Ma 2023. 3 29.
Auguszta, Bertold napja van.
Látogatók száma : 54795461    
Honlapkeszites

Szombaton Csillag Születik válogató Nagykanizsán is

Az RTL Klub tehetségkutató mûsora február 1-jén, szombaton nyílt válogatást tart Nagykanizsán is. A tehetségkutató csapata a Móricz Zsigmond Mûvelõdési Házba déli 12 órára várja a jelentkezõket.

A Csillag Születik ötödök szériájának budapesti válogatói már lezajlottak, három napon át több ezer lelkes jelentkezõ mutathatta meg tudását az RTL Klub székházában. A tehetségkutató show-mûsorba mûfaji és korosztályos megkötés nélkül bárki jelentkezhetett. Az önjelölt énekesek, zenészek és táncosok mellett természetesen extrém produkciókkal érkezõ csodabogarak is bemutatkoztak. A válogató Budapest és 5 vidéki város után újabb 5 nagyvárosban folytatódik, szombaton Nagykanizsán is.


A Csillag Születik készítõi a válogatók végén körülbelül 4-5000 produkcióból választanak majd. A lehetõség bárkinek adott, hogy az ország következõ kiscsillagainak egyike lehessen, vagy akár megnyerje a népszerû tehetségkutatót.
A Csillag Születik készítõi fontosnak tartják, hogy ne csak a televízió képernyõi elõtt szólítsák meg a mûsor iránt érdeklõdõket. A 2014-es széria válogatójának elsõ napján startolt a tehetségkutató instagram oldala is. Az RTL Klub mûsorához kapcsolódó posztokat így már nem csak a facebookon, hanem a fotókat megosztó mobil applikáción is követhetik a mûsor rajongói. A tehetségkutató kulisszái mögé bárki bepillanthat az instagram segítségével, akár a buszon ülve is. Az applikáció keresõjébe a Csillag Születik, vagy CSISZ szavakat bepötyögve egy kattintással elérhetõ a show-mûsor hivatalos instagram oldala.
A csatorna egyelõre még nem árulta el, hogy ki, vagy kik lesznek a Csillag Születik mûsorvezetõi. A tehetségkutató zsûrijének kilétét szintén homály fedi, de ki tudja, lehet, hogy hamarosan velük is találkozhatunk a Csillag Születik instagram oldalán.

Kanizsa2014-01-28 12:00:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül