Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55401200    
Honlapkeszites

A Szociáldemokraták átadták képviselõjelöltjeiknek a megbízóleveleket

A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja (Szociáldemokraták) átadta a 106 egyéni országgyûlési képviselõjelöltjének a megbízóleveleket, és a párt választmánya elfogadta a 3x8 címet viselõ választási programot - közölte a párt ügyvezetõ elnöke, kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-vel.


Árok Kornél közleménye szerint a Szociáldemokraták országos koordinációs bizottsága és választmánya a Pest megyei Inárcson tartott háromnapos értekezletet, ahol a választmány egyhangúlag megerõsítette, hogy mind a 106 egyéni választókörzetben önállóan képviselik a baloldal értékeit a 2014-es országgyûlési választáson.
Hozzátette: a 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás címû programot a párt február elejére tervezett kampánynyitó nagygyûlésén mutatják be.
Közölte, a választmány támogatta és elfogadta Schmuck Andor pártelnök korábbi javaslatát, amelynek megfelelõen "a kormányzópárt által alamizsnaként biztosított kampányfinanszírozási támogatást a párt a rászorulókra, szegényekre fordítja, és erre szólítja fel a többi ellenzéki pártot is".

MTI - Kanizsa2014-01-26 13:29:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül