Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55398845    
Honlapkeszites

FIDESZ: Göndör jelölés bizonyítja, nincs semmiféle megújulás a baloldalon

Ma délelõtt sajtótájékoztatót tartott a helyi FIDESZ nevében Karádi Ferenc alpolgármester és Bizzer András önkormányzati képviselõ „Hiteles, megújult baloldal címmel?” A megjelent sajtóorgánumok képviselõinek köszöntése után Karádi Ferenc így kezdte mondandóját:


 - Nagykanizsán is megalakult az új Gyurcsány-koalíció. Újra együtt vannak azok, akik egyszer már együtt tönkretették az országot és a családokat, itt Nagykanizsán is. Göndör István képviselõvé jelölésének üzeneteként tudhatják a kanizsaiak és a környékbeliek, hogy nincs semmiféle megújulás a baloldalon, és ugyanazok akarnak most visszatérni, akik egyszer már a csõd közelébe sodorták ezt az országot. A nagykanizsai családok egyszer már a saját bõrükön érezhették a Gyurcsány-korszak szélsõséges politikájának az árát.

- Nem szabad elfelejteni, hogy 2002 és 2010 között a baloldali kormányok idején 8000 milliárdról 23000 milliárdra nõtt az államadóság – folytatta Bizzer András. Az önkormányzatokat szintén adósságcsapdába sodorták, hisz úgy adtak kötelezõ feladatokat számukra, hogy forrást nem biztosítottak hozzájuk.
Most minden önkormányzat hitelek nélkül, valós településfejlesztésben gondolkodhat.

A nyolc éves kormányzásuk alatt tizenötször emelték meg a rezsit. A gáz árát háromszorosára, a villanyét pedig kétszeresére növelték. Eltörölték a családi adókedvezményt és megszüntették a kedvezményes forint alapú lakáshiteleket, amellyel a devizahitelek csapdájába taszították az otthonra vágyó családokat.
Most kiterjesztette a kormány a gyermekek után igénybe vehetõ adókedvezményt és ezen kívül számtalan segítséget kínál a gyermeket nevelõk számára.

Elvettek egyhavi nyugdíjat, elvettek egyhavi munkabért, elvettek egyévnyi gyest a kisgyermekes édesanyáktól és negyedmillió embert tettek munkanélkülivé a nyolc éves kormányzásuk alatt.
Most a nyugdíjak reálértéke növekszik és a munkavállalók létszáma meghaladta a négymilliós nagyságrendet.

Ezek alapján kétség sem férhet hozzá, hogy az újonnan megalakult Gyurcsány-koalíció hatalomra kerülése esetén, eltörölnék a rezsicsökkentést, eltörölnék a családi adókedvezményt, eltörölnék a gyed extrát és 40%-os személyi jövedelemadó kulcsot vezetnének be az átlagos bérekre is.

Ma a baloldalon ugyanazok az emberek, ugyanazzal a programmal készülnek, mint az elsõ Gyurcsány-korszakban. Ezért nem szabad hinni nekik, hisz az öszödi beszédbõl is kiderült, amelyet egyébként Göndör István személyesen hallgatott végig, hogy Gyurcsány Ferenc és a baloldal, köztük Göndör István is, kizárólag a magyar emberek becsapására és átverésére építik a választási kampányukat.

A Gyurcsány-koalíció tehát ismét veszélyeztet minden nagykanizsai családot is. Ma ugyanazok, ugyanazzal a programmal vannak együtt, mint a Gyurcsány-korszak alatt és onnan folytatnák, ahol abbahagyták.

Közéjük tartozik a Gyurcsány-koalíció nagykanizsai jelöltje Göndör István is, aki maga is végig szolgálta a Gyurcsány-korszakot, személyesen is megszavazott minden megszorítást, miközben 2009-ben saját képviselõi bérének emelését és adómentességét kezdeményezte.

A 2014-es választás tétje tehát a nagykanizsaiak számára is az, hogy Magyarország tovább tud-e erõsödni, vagy vissza jöhet-e a Gyurcsány-korszak, amely egyszer már tönkretette nemcsak az országot, hanem az itt élõ családokat is.

Kanizsa2014-01-17 12:52:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül