Ma 2023. 3 24.
Gábor, Karina napja van.
Látogatók száma : 54772364    
Honlapkeszites

Vívás: Dobó hetedik a mödlingi Európa-körversenyen

A Nagykanizsai TE 1866 kadet korú kardozói az ausztriai Mödlingben léptek pástra, közülük férfi kardban Dobó István, nõi kardban pedig Flumbort Sára és Vernyel Sára. A nemzetközi versenyen ahogy az elõzõekben is, most is legfeljebb húsz magyar vívó vívhatott fegyvernemenként. A mödlingi állomás egyben válogató is volt a magyar résztvevõknek.
A kanizsaiak jól szerepeltek, hiszen férfi kardban 88 indulóból Dobó István az elõkelõ 7. helyet szerezte meg, mellyel továbbra is vezeti korosztályában a ranglistát. Nõi kardban a 61 indulóból Flumbort Sára a 14., míg Vernyel Sára a 29. helyen végzett.


Sz?ljon hozz?!

- Elégedett vagyok az elért eredményekkel, mivel Dobó István továbbra is õrzi elsõ helyét a hazai ranglistán. A lányoknál Flumbort Sára eredménye dicsérendõ, hiszen neki még plusz egy éve van ebben a korosztályban. Dobó István jelenlegi ranglistás elsõségével úgy tûnik, hogy biztosan válogatott tag lesz a jeruzsálemi Eb-re utazó csapatnak, és a plovdivi vb-re készülõ magyar küldöttségnek. Természetesen a klubnál is az a célunk, hogy a válogatott színeiben is eredményesen szerepeljen István, de addig is várnak rá még fontos versenyek, többek között a korosztályos (kadet és junior) magyar bajnokságok - értékelt a mödlingi verseny után Piecs Adrienn edzõ.

P.L.2014-01-15 09:05:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147