Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42583858    
Honlapkeszites

Teremfoci: jutott Kanizsára is a díjakból

A XI. Gyermekeinkért Kupa teremlabdarúgó tornát rendezték a gelsei általános iskolában, mely ezúttal is jótékonysági célokat szolgált, hiszen a szervezõk a teljes bevételt a helyi iskolának és óvodának ajánlották fel.
A tornán tíz csapat - köztük számos dél-zalai és nagykanizsai - vett részt, s külön érdekességként szolgált, hogy az indulók között ezúttal egy szlovén csapatot is üdvözölhettek. Szinte valamennyi mérkõzésen színvonalas játék és nagy küzdelem folyt, így jutott a legjobb négy közé az Alucsat (Zalaszentbalázs), az Unicum (Nagykanizsa), a Fõposta (Nagykanizsa), valamit s szlovén Gaberje legénysége. Az elõdöntõ párosításaiban aztán a Gaberje 1-0-ra gyõzte le az Unicumot, míg a Fõposta 3-2-re az Alucsat gárdáját. A 3. helyért Unicum - Alucsat 3-2 volt a végeredmény, míg a fináléban a szlovéniai Gaberje a Fõpostát gyõzte le ugyanilyen különbséggel (3-2).


Sz?ljon hozz?!

A XI. Gyermekeinkért Kupa végeredménye: 1. Gaberje, 2. Fõposta, 3. Unicum, 4. Alucsat. Különdíjasok. Gólkirály: László Roland (Fõposta). Legjobb kapus: Horváth Gábor (Unicum). Legjobb mezõnyjátékos: Sasa Levacic.

P.L.2013-12-31 10:24:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147