Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55389300    
Honlapkeszites

Három hét alatt 25 millió forintot adományoztak a telefonálók az Ökumenikus Segélyszervezetnek

Százezer hívás és sms érkezett az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára, amelyen hívásonként, illetve üzenetenként 250 forinttal lehet hozzájárulni a karitatív szervezet december végéig tartó országos karácsonyi adománygyûjtéséhez.


A telefonon felajánlott adományok összege elérte a 25 millió forintot - közölte szombaton az MTI-vel a segélyszolgálat, amely az elmúlt évek tapasztalatai alapján a kampány utolsó napjaiban számít a legtöbb felajánlásra.
A 1353-as adományvonalat az összes hálózatból lehet tárcsázni és egy hívással 250 forintot lehet adományozni.
A közlemény szerint a 1353-as adományvonal mellett több platformon is folyik az egész éves munkát segítõ pénzadománygyûjtés, amelynek részleteirõl, illetve további, például online adományozási lehetõségekrõl a www.segelyszervezet.hu címen, a Segélyszervezet honlapján található információ. A Tesco áruházakban 250 forintért árult adománykuponokkal, a nagyobb postahivatalokban pedig ugyanennyibe kerülõ képeslapok megvásárlásával, illetve a kihelyezett urnákba pénzadománnyal is hozzá lehet járulni az Ökumenikus Segélyszervezet rászorulókat segítõ egész éves munkájához.
 

MTI - Kanizsa2013-12-22 03:22:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül