Ma 2019. 8 24.
Bertalan, Aliz, Detre napja van.
Látogatók száma : 42596721    
Honlapkeszites

Kanizsai íjász sikerek Alsóörsön

Alsóörs, a Balaton felsõ északi részén, a magyar íjászat egyik fellegvára. A helyi egyesület a Magyar Íjász Szövetséggel karöltve, remek minõségi versenyeket szervez. Kiváló íjászaik, hagyományaik, az egész országból vonzzák a résztvevõket. A hagyományos téli terem és minõsítõ versenyeik belépõt jelentenek a magyar bajnoki címért való induláshoz.


Városunkat és egyesületünket Hermánn István (pusztai íj) és Sipos Sándor (longbow) szakágakban képviselték. Folyamatosan javuló teljesítményük révén versenyzõink a régóta áhított sikerrel térhettek haza. A magyar bajnokság legkiválóbbjait utasították maguk mögé, mindketten arany éremmel tértek haza.

A legjobbak között a legjobbnak lenni remek érzés, nyilatkozták, de tisztában vagyunk azzal, hogy a következõ versenyen is keményen kell dolgozni. Azok az íjászok, akik elõtt végeztünk, nem csak az ország, hanem a világ legjobbjai is, ellenük a szerencse, a véletlen nem elég a gyõzelemhez. A gyõztesek szerénységével jegyezték meg: "azért lõhettünk volna jobban is!" – tájékoztatta lapunkat Németh Gábor.

 


Eredmények:

 

Pusztai íj kategória:

1. Hermánn István Kanizsa ÍE

2. Rédei Zoltán SÜNE

3. Hermán Péter Négy Kos HIE Lenti

 

Longbow kategória:

1. Sipos Sándor Kanizsa ÍE

2. Fehér Zsolt Kapos ÍE

3. Sávoly István Négy Kos HIE Lenti

Kanizsa
2013-12-16 06:43:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül