Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314758    
Honlapkeszites

Zalai Fidesz: a baloldal kormányzása sem az országnak, sem a megyének nem tett jót

A baloldal kormányzása sem az országnak, sem Zala megyének nem tett jót, a 2010 után talpra álló megye ezért nem kér a bukott baloldalból - jelentette ki a Fidesz városi alelnöke kedden Zalaegerszegen.


Bognár Ákos Mesterházy Attila, az MSZP elnökének zalaegerszegi sajtótájékoztatóját megelõzõen beszélt arról a szocialisták székháza elõtt, hogy sem az ország, sem pedig Zala megye számára "nem jelentett jót a bukott baloldal kormányzása".
A Gyurcsány-Bajnai kormány alatt a megyében nõtt a munkanélküliség, nagyobb lett a szegénység, de a 2010-es kormányváltás után Zala talpra állt - mondta.
Úgy fogalmazott, az elmúlt idõszakban Zalában is csökkent a munkanélküliség, csökkentek a munkavállalók és a családok terhei. "A munkavállalók megélhetését ma alacsony adó, minimálbér-emelés, béremelési programok segítik és biztos nyugdíjra számíthatnak" - tette hozzá.
A Zalában élõ emberek és vállalkozások újra bízhatnak "a gazdasági növekedésben, az elõrejutásban, az Orbán-kormány támogatásában - közölte.
Felidézte, hogy Gyurcsány Ferenc azt mondta, "nem fog fájni", Bajnai Gordon pedig kormányra kerülése esetére viszont azt ígérte, hogy a megszorító intézkedések "fájni fognak". Zala megye azonban nem kér a bukott baloldalból, amely "adóemelést akar, a rezsicsökkentés és a családi adórendszer eltörlését" - fejtette ki a Fidesz zalaegerszegi alelnöke.

MTI - Kanizsa


 2013-12-11 12:10:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül