Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760227    
Honlapkeszites

Hamarosan gospel koncert

Különleges zenei estre invitálják az érdeklõdõket december 21-én, 19 órától a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központba. A 10., immár jubileumi Anima Karácsonyi Gospel Koncerten – a muzikális formációkon túl – vendégelõadók is fellépnek.

Városunkban az amúgy Amerikában õshonos gospel zenének hagyománya van. A Kollonay Zoltán zongoramûvész vezette Anima Kórus és Zenekar, valamint az Anima Gospel Singers&Band már több ízben lépett „pódiumra” a nagyközönség elõtt: olyan zenemûvekkel is, melyek jazz és blues hangzásoktól sem állnak távol.


Hasonló stílusú dalokat énekel az ifjabb korosztályból álló Anima Kids is, akik - a felnõtt kóristákhoz hasonlóan – szintén színpadra lépnek a karácsony elõtt tartandó nagykoncerten. A rendezvényen a zenei/színházi életben ismert elõadók is énekelnek majd gospel dalokat. A zalaegerszegi Hevesi Színház mûvésze, Misurák Tünde, Andelic Jonathán „Jota” énekes-zongoramûvész és a görög díva, az elõadó-énekmûvész Stefanidu Janula is ízelítõt ad tudásából a koncerten. Ahogy a fõszervezõ, Kollonay Zoltán elmondta „felemelõ, szórakoztató, kirobbanó spirituális könnyûzene, világhírû gospel slágerekkel” várják a mûfaj kedvelõit, akik az elmúlt 10 év legszebb dalait is hallhatják az együttesek tolmácsolásában. Az ismert dallamok különleges hang és fénytechnikai-, koreográfiai-, jelmezes és színpadi látványelemekkel tarkítva csendülnek fel.
Kanizsa2013-12-14 06:10:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül