Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42583714    
Honlapkeszites

Ökölvívó felnõtt ob: Orbán egy reváns után már a másikra hangolhat

Szerdán megkezdõdtek Gyõrben a 90. felnõtt férfi ökölvívó országos bajnokság küzdelmei, melynek keretében a Kanizsa Box Klub három versenyzõjét indíthatta. Közülük ketten, Kozma Tamás és Vass Richárd a 81 kg, míg Orbán Gábor a +91 kg mezõnyében lép(ett) a kötelek közé.
Kozmát Széll Tamás (Szolnoki MÁV) várta a ringben, s a Tisza-parti öklözõ végül jobbnak is bizonyult nála pontozással. A nyolcaddöntõ egy újabb felvonásában Vassnak jobban ment, hiszen dr. Lakatos Rudolf (Tatabányai SC) ellen technikai KO-val gyõzött a harmadik menetben.


Sz?ljon hozz?!

Orbán Gábor számára a szerdai nap szintén nem alakult rosszul, hiszen a +91 kg-ban rögtön egy régi ismerõssel találta magát szembe a nyolcaddöntõ küzdelmeiben: Hrabovszki Zoltán (Haladás VSE) tavaly a döntõtõl ütötte el a kanizsai bokszolót, ezúttal azonban a dél-zalaiak "Orkánja" technika KO-nak minõsített eredménnyel lépett túl a roppant sportszerû, szombathelyi színekben versenyzõ sportolón.
Innentõl következhet tehát a negyeddöntõ programja a KBK két ökölvívója számára: Vass az ukrajnai magyar Lányi Vitalij (Gladiátor Akadémia Gyõr), míg Orbán a KSI versenyzõje, Urbán Ferenc ellen léphet szorítóba. Orbán a két évvel ezelõtti szombathelyi ob-n már találkozott a "sportiskolással", akkor a fõvárosi pontozással (11:9) jutott tovább a negyeddöntõbõl.

P.L.2013-12-05 11:37:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147