Ma 2022. 6 25.
Vilmos, Viola, Vilma napja van.
Látogatók száma : 52647107    
Honlapkeszites

Vívás: egy bronzérmet azért elhoztak

Szolnokon a vívók felnõtt vidékbajnokságán ismét jelenése volt a kanizsaiaknak, tõrözõik közül Bartha Tamás, Somoskeöy Péter, Pataki Zoltán és Szmodics Zoltán indulhattak a seregszemlén.
A dél-zalaiak ezúttal egyéniben nem produkáltak kiemelkedõt, egyedül Somoskeöy mehetett a négy közé jutásért, de ott már neki sem sikerült továbbjutnia.


Sz?ljon hozz?!

Csapatban aztán a nagykanizsaiak (képünkön már a dobogó harmadik fokán) igyekeztek javítani, s a négy között ugyan kikaptak az Érdtõl 45-42-re, de a harmadik helyért vívott csatában kellõ koncentrációval a fent már említett arányban nyertek a szombathelyi egység ellen.

P.L.2013-11-30 19:57:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147