Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315112    
Honlapkeszites

Reagálás Bicsák Miklós nyilatkozatára
Nagy tisztelõje vagyok a közgyûlésben és a magánéletben is Bicsák Miklós képviselõ társamnak. Õ a korelnök a közgyûlésben és a rendszerváltás óta egyéni képviselõként harcol körzete fejlesztéséért, az ott élõ emberek gondjainak megoldásáért.

Ebben a törekvésében többször megkapta a FIDESZ frakció támogatását is. Sokszor hallottam nyilatkozni körzete problémáiról a rádióban is, amelyeket nagy figyelemmel hallgattam. Sajtótájékoztatót talán most hallottam elõször tõle, és nem is igazán értem, hogy mi volt a szándéka vele.
Biztos vagyok benne, hogy a FIDESZ frakció legutóbbi nyilatkozata nem csorbítja városunk hírnevét. Marton István polgármester úr elõre megtervezett közleményére reagáltunk kulturált formában, és ezzel lezártnak tekintjük azt az ügyet.
Hogy az elmúlt kettõ év milyen területeken volt sikertörténet és hol nem azt talán vitassa meg képviselõtársam Marton István polgármester úrral.

Segítségül néhány gondolat:
- az óvodák összevonásával több munkahelyet mentettünk meg,
- a TISZK létrehozásával közel egymilliárd forint pályázati pénz került a városba, amelynek révén központi tanmûhely is kialakításra kerül,
- százmilliós nagyságrendû fejlesztést hajtottunk végre az ipari parkban, ahol két komolyabb cég is érdeklõdik a befektetési lehetõségek iránt,
- a belvárosi rehabilitáció során az elkövetkezõ idõszakban kettõmilliárd forint fölötti összeg érkezik a városba, egy élhetõ kulturált városközpont létrehozására.
Frakcióm nevében visszautasítom képviselõ társam méltatlan vádjait. Én azt gondolom, hogy ha egy képviselõ társam nem ért egyet valamivel, attól még nem a város ellensége!
Felelõs képviselõ nem nyilvánul meg ilyen módon!
Mi eddig is és továbbra is a város érdekében dolgozunk, - és nem csak a választókörzetünk érdekében -, és továbbra is támogatni fogunk minden olyan ügyet, amely városunk fejlõdését szolgálja:
- legyen az a munkahely teremtés elõsegítése,
- a kis és közepes vállalkozások támogatása,
- az út- járda felújítások megvalósítása,
- mûfüves pályák létesítésével a tömegsport támogatása,
- a megújuló energia hasznosítása,
- egészségházak építése.
Mindezek megvitatásában szívesen állunk Bicsák Miklós képviselõtársam rendelkezésére.
Nagykanizsa, 2008. október 16.
Bene Csaba frakcióvezetõ
2008-10-16 14:00:51


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül