Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590614    
Honlapkeszites

Megyei I. osztályú futball: idegenben zárták az õszi szezont

November 24. (pontosabban november 23-mal együtt) a megyei labdarúgó bajnokság elsõ osztályának is záró napja volt, így a Nagykanizsai LE és a Kiskanizsai Sáskák SE is téli szünetre vonulhat. Elõbbi együttes Lentiben, míg utóbbi Tótszentmártonban lépett pályára.
Lenti TE (5.) - Nagykanizsai LE (12.) 3-2 (1-1)
Megyei I. osztályú labdarúgó-mérkõzés, 15. forduló. Lenti, 100 nézõ. Vezette: Lapath D. (Dencs, Deák). G.: Sebõk J. (29., 92.), Kiss K. (52.), illetve Schuller (24.), Mulasics (70.)

NLE: Gyulai A. - Schuller, Kocsis D., Lõrincz, Szép D., Anger (Nagy M., 67.), Völgyi, Turóczi, Kovács P., Szabó I. (Pozsgai, 89.), Mulasics (Zsirai, 91.). Edzõ: Gyulai Csaba.
A cserékbõl kitûnhet, a végén a kanizsaiak próbálták védeni a lelkes csapatmunkával összehozott döntetlent, de a végén az egykori 12-szeres válogatott Sebõk József játékos-edzõhöz méltón mutatott példát: gyõztes találatot jegyzett.


Sz?ljon hozz?!

Egyébként küzdelmes, sok párharccal tarkított mérkõzés volt, melyen elsõsorban a hazaiak kezdeményeztek többet, a vendégek pedig próbáltak kontrázni. Még a vezetést is megszerezték Schuller Ferenc révén, aztán egy szép fejessel egyenlített a Lenti TE. A második félidõ elején egy átlövéssel a házigazdák átvették a vezetést, de a 70. percben egy szélen végigvitt támadással sikerült az NLE-nek egyenlíteni Mulasics Balázs góljával. Ebbõl változatos meccs kerekedett, lehetõségek mindkét oldalon adódtak, a 92. percben pedig egy félpályáról felívelt labdát a kanizsaiak nem tudtak kivágni, Sebõk pedig nem kegyelmezett...

Mûszer Automatika Napred FC (9.) - Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (14.) 2-2 (2-1)

Megyei I. osztályú labdarúgó-mérkõzés, 15. forduló. Tótszentmárton, 150 nézõ. Vezette: Vizi (Dávid, Filinger). G.: Orbán I. (18., 36.), illetve Piecs (20.), Kálcsics F. (59.)
Kiskanizsa: Munkácsi - Ganzer, Csordás, Kálovics Á., Horváth G., Dolmányos, Kovács B., Földesi, Kozó (Gerencsér A., 70.), Piecs, Kálcsics F. (Póka, 85.). Edzõ: Sneff Ferenc.
Az évek, évtizedek során az oroszlánbarlang titulust is kiérdemlõ szentmártoni pályán mérkõzhetett õsz-záró gyanánt a Sáskák, bár azt a kiskanizsaiak rögtön leszûrhették, hogy ezúttal egy roppant fiatal átlagéletkorú ellenfél vár rájuk. Sajnos, a talajviszonyok nem kimondottan tették lehetõvé a folyamatos játékot, így ennek is betudhatóan mindkét oldalon sokat hibáztak a focisták.

Mint például a vendégek kapusa a 18. percben, igaz, az elrugaszkodás a "mocsárban" azért nem kimondottan egyszerû mutatvány. Piecs László rá két percre egy bal oldalvonal mellõli szabadrúgásból egyenlített (azért ez is érdekes találat volt...), majd Orbán Imre ismét a szentmártoniakat juttatta elõnyhöz.

 

A szünet jót tett Sneff Ferenc játékosainak, hiszen "harapósabb" stílusra váltottak, melynek eredménye Kálcsics Ferenc egalizálása lett. A hazaiak igyekeztek kontrollálni a mérkõzés menetét, a vendégek viszont ígéretes ellencsapásokkal próbálkoztak, de az eredmény már nem változott.

P.L.2013-11-25 11:39:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147